Čo skrášľuje telo talentovanej speváčky Celeste Buckingham a nie je prístupné každému?

NETKY.SK • 16 Február 2018, 09:57 • 2 min
Čo skrášľuje telo talentovanej speváčky Celeste Buckingham a nie je prístupné každému?

BRATISLAVA - Speváčka Celeste Buckingham sa už niekoľko rokov so záľubou necháva tetovať.

slovakia

left justify in out

Telo mladej umelkyne zatiaľ zdobí desať tetovaní. Najnovším obrázkom, ktorý jej len nedávno pribudol do zbierky, je princezná Mononoke z rovnomenného japonského animovaného filmu režiséra Hajao Mijazakiho.

 

„Začína sa pri najnižšej časti pása a končí v strede chrbta hneď pod tou 'slávnou' kerkou s ružami a pištoľami. Ešte nie je celkom hotová - teda, rysy áno, len sa musí ešte dotieňovať. Inak je nádherná... Ja som vyrastala na Mijazakiho filmoch a odjakživa som si chcela dať vytetovať práve Mononoke na vlkovi. Má na sebe aj masku a vychádza z lesa, takže sú v obrázku zakomponované aj tiene stromov...,“ prezradila Buckingham.

Tetovanie si nechala spraviť krátko po návrate z Tokia, kde na jeseň minulého roka nakrúcala videoklip s rapperom Akalakym. „V Tokiu bol Mijazaki doslova všade. On je tam vnímaný ako boh animácií. Jeho obrazy sú skrátka ikonické a jeho filmy majú silné príbehy. Milujem ich, lebo sú v nich metafory na reálne situácie. Film o princeznej Mononoke napríklad odráža konflikt ľudí s prírodou. To je aj dnešná realita - buď nás planéta prevalcuje alebo my vyčerpáme jej zdroje... V Mijazakiho filmoch však vždy nastane zvrat k dobrému. To sa mi páči. Že napriek tomu, že sa jeho postavy vnárajú do tmavých hlbín, vždy sa napokon vynoria. Aj keď sa veľmi trápia, sú napokon odmenené,“ poznamenala speváčka.

 

img

Ďalším tetovaním, ktoré už dlhšie plánuje, je ruka Hamsa s ľudovými vzormi. „Tú si chcem dať vytetovať u jednej slovenskej tatérky. Ona robí kerky so slovenskými ľudovými vzormi. Už som ju dávnejšie poprosila o návrh, nakreslila mi úžasný vzor, len čakám, kedy sa obe časovo zladíme. Miesto na jednom boku už mám ale pre tento obrázok rezervované. Veľmi sa na to teším,“ podotkla 22-ročná brunetka.

Napriek tomu, že tetovania na jej koži budú zrejme neustále pribúdať, nohy a ruky si chce kvôli práci nechať čisté. „Je to tak lepšie, kvôli reklamám aj kvôli nakrúcaniu. Zároveň mám aj rada, keď sú tie kerky tak trošku skryté. Keď si dám šaty na ramienkach, sú vidieť, ale inak nie. Človek by ani nepovedal, koľko ich mám,“ zasmiala sa Celeste.

 

img


Piercingy, naopak, veľmi nenosí. „Kedysi som mala piercing v nose, ten som skrývala pred mamou a už ho ani nenosím. Mám totiž atopický ekzém a moja koža je oveľa hrubšia, tým pádom sa mi kerky aj piercingy zle hoja. A aj keď sa mi aj piercingy strašne páčia, na tvár by som si už asi žiadny nedala, aj keď takých viac náušníc za sebou na ušiach zas vyzerá krásne...,“ poznamenala speváčka, ktorá je presvedčená, že piercingy a tetovania absolútne nesúvisia s vulgárnosťou ich nositeľa.

 

„Podľa mňa je chyba, keď si ľudia myslia, že piercingy a tetovania sú vulgárne alebo že človek, ktorý ich nosí, je nevzdelaný a nemá vkus. Veď kedysi dávno pred tisíckami rokov sme sa tiež takto zdobili, nosili sme pierka, všelijaké krásne náušnice, a to nielen na ušiach, vešali sme na seba šperky z rôznych prírodných materiálov, koralov, kameňov, dreva. Maľovali sme sa, nosili sme pestré farby... Teraz sme takí nudní,“ podotkla Buckingham, ktorá sa aj preto niekedy rada oblečie do farieb.

 

„Ja si rada dám na seba niečo farebné. Občas mám takú náladu, že chcem byť pestrá. Milujem aj indickú kultúru, to je pecka. Občas tá móda pôsobí trochu gýčovo, ale tie farby, šperky, korále... Alebo keď si predstavíte takú iránsku svadbu! Tie ženy sú nádherné, majú na sebe nádherné sárí, kamienky, visia im na tvári krásne retiazky... Je to trochu extrém, ale fakt nádhera. Keby sme sa my takto brali, tak verím, že by to manželstvo vydržalo minimálne desať rokov!“ uzavrela pobavene.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona