Čo si o Vémolovej telenovele myslí odborník?

NETKY.SK • 13 Január 2022, 08:13 • 2 min
Čo si o Vémolovej telenovele myslí odborník?

Posledné dni otriasa médiami telenovela s názvom Vémola a Ceterová. Kde je pravda, však zrejme netuší nikto, a tak sa vyjadril odborník.

slovakia

left justify in out

Karlos Vémola v utorok ráno zverejnil na sociálnej sieti video plné emócií, ktoré však neskôr zmazal. Tvrdil v ňom, že medzi ním a Lelou Ceterovou je už definitívny koniec. Mal ju prichytiť s kamarátom Kaiserom, od čoho však postupne upustil a ospravedlnil sa. Ceterová prišla jeden deň domov v sprievode polície, lebo sa údajne bála, no ďalší deň sa aj s deťmi vrátila. Bez polície. Portál sport24.pluska.sk sa spýtal odborníka na neverbálnu komunikáciu, akú dôveryhodnosť prikladá tomu, čo sa deje. 

 

img

 

Vémola a Ceterovou sa rozišli aj v roku 2020, vtedy za tým mala byť Vémolova nevera. Tentoraz  to však podľa Vémolu malo byť naopak. „Prišiel som na to, že má pomer s iným frajerom...“ šokoval. Táto verzia však nebola pravdivá, Vémola to skonštatoval pár hodín neskôr a zo svojho profilu vymazal spomínané video. V oficiálnom stanovisku svojho manažéra priznal, že žiadna tretia osoba do problémov medzi ním a manželkou Lelou nezasiahla a príbeh si vymyslel, aby zaujal médiá ako prvý. Objavilo sa aj vysvetlenie, že Lela milenca má, a je to podľa jeho slov hovädo.

 

Prečítajte si: Dráma u Vémolu pokračuje. Ceterovú musela sprevádzať polícia!

 

img

 

K celej situácii sa vyjadril odborník na neverbálnu komunikáciu. Podľa neho nie je všetko "s kostolným poriadkom". „Je vidieť, že na daných záberoch, ktoré nahrával, je v strese. Potvrdzuje to fakt, že veľa odfukoval, mal veľa hlbokých nádychov a výdychov. Často si pretieral tvár, čo znamenalo, že sám seba upokojoval. V niektorých momentoch boli vidieť aj prejavy hnevu. Neboli však paradoxne namierené na toho chlapa, s ktorým ho mala jeho žena podviesť, a už vôbec nie na Lelu, keď hovoril o údajnej nevere. Skôr boli vidieť prejavy hnevu v momentoch, keď hovoril o šperkoch, ktoré si jeho žena zabezpečila bez toho, aby je ich kúpil Karlos. Prakticky momenty, keď hovoril o peniazoch, boli z jeho strany prejavy hnevu. Príde mi to, akoby bol sklamaný a nahnevaný, že jej to nemohol momentálne zabezpečiť,“ povedal odborník na neverbálnu komunikáciu Dušan Straňák.

 

img

 

Možno vás zaujme: AKTUALIZÁCIA: Lela Ceterová reaguje na Vémolove reči o rozchode. Ozvala sa aj manželka údajného milenca

 

Ako to, že nepociťoval prejavy hnevu pri rozprávaní o nevere? Podľa Straňáka to môže mať aj iné vysvetlenie. „To, že keď rozprával o nevere zo strany manželky a neboli vtedy na ňom badať znaky hnevu, neznamená, že ho to nezasiahlo, alebo že by to nemusela byť pravda. Je možné, že o tom už diskutoval s viacerými blízkymi ľuďmi a nejako sa s tým vyrovnal. Chcem tým povedať, že v čase, keď nahrával to video, tak to už mohol mať vnútorne prekonané, a preto neukazoval navonok hnev. Nemusí to však tak byť,“ dodal Straňák.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona