Čo sa to deje s Juventusom?

NETKY.SK • 27 September 2015, 18:00 • 2 min
Čo sa to deje s Juventusom?

TURÍN – Úradujúci taliansky majster Juventus pokračuje v slabých výkonoch v Seria A, keď včera nestačil na Neapol.

slovakia

left justify in out

Pre Juventus, ktorý je majstrom Talianska nepretržite počas uplynulých štyroch sezón, to bola už tretia prehra v posledných šiestich ligových zápasoch. Po šiestich kolách ma Juve na konte presne toľko prehier, ako za celú minulú sezónu. Na vedúci Inter strácajú už 10 bodov a to má ešte milánsky tím dnešný domáci zápas proti Fiorentine k dobru.

 

Skóre zápasu otvoril už v prvom polčase domáci Lorenzo Insigne (26.min) a v druhom polčase zvýšil na 2-0 Gonzalo Higuaín (62.min). Vzápätí sa však hosťujúcemu Mariovi Leminovi (63.min) podarilo znížiť na 2-1 a tento výsledok vydržal až do konca zápasu.

 

 

 

Neapol sa výhrou nad úradujúcim majstrom posunul do hornej polovice tabuľky, kde mu po šiestich kolách patrí deviata priečka zo ziskom deviatich bodov. Zdá sa, že kríza Juventusu môže byť väčšia ako sa mohlo ešte prednedávnom zdať, keďže momentálne okupuje až 15.priečku s jedinou výhrou v šiestich zápasoch.


Na Juventus čaká v stredu zápas Ligy majstrov proti Seville, v ktorom by chceli pokračovať na víťaznej vlne v skupinovej fáze, keď v prvom kole dokázali poraziť Manchester City na ich pôde.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies