Čo s darčekmi, ktoré nás na Vianoce nepotešili?

NETKY.SK • 31 December 2016, 07:37 • 2 min
Čo s darčekmi, ktoré nás na Vianoce nepotešili?

BRATISLAVA - Vianoce sú spojené s darčekmi, no nie vždy môžu potešiť. Či už sa Ježiško netrafil do veľkosti, alebo vám darček prišiel ako nevhodný nevešajte hlavu. Poradíme vám čo s tým.

slovakia

left justify in out

Na Slovensku podľa prieskumov nie je spokojných s darom, ktorý dostal na Vianoce až 35 percent obyvateľstva. Za  najhoršie darčeky ľudia považujú poukazy na adrenalínové zážitky, erotické pomôcky, produkty na chudnutie, alkohol a v neposlednej rade ponožky.

 

Ak sa vám darček nepáči alebo z iného dôvodu ho potrebujete dať preč, máme pre vás niekoľko tipov.

 

Jedným z nich je aby ste darček venovali ďalej. Taký kozmetický balíček sa nepokazí a urobí radosť niekomu inému, napríklad kamarátke k meninám.

 

Ďalšou variantou je dar vrátiť do obchodu, alebo ho vymeniť. Málokedy je k darčeku pribalený aj doklad. A nie vždy je vhodné požiadať darcu o účtenku. Po Vianociach s tým našťastie niektorí predajcovia počítajú a tovar sa dá vrátiť aj bez nej. Mal by byť samozrejme nepoškodený a nepoužitý. A mala by sa dodržať aj lehota na vrátenie, čo býva 14 dní od nákupu. Úspech akcie ale stále závisí na obchode.

 

Nepochodili ste v obchode a nikomu z blízkych sa dar nehodí? Predajte ho na internete. Na internete je veľa serverov, kde sa dá ponúknuť vianočná nádielka na predaj. Na všetko predsa existuje kupec. Možno darček predáte pod cenu, ale každé euro dobré.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies