Čo prezradí lak na nechty?

NETKY.SK • 4 December 2013, 11:00 • 2 min
Čo prezradí lak na nechty?

BRATISLAVA – Niekto volí farbu laku na nechty podľa momentálnej nálady, niekto ju prispôsobuje svojmu oblečeniu. Máte svoju obľúbenú? Prezradíme vám, čo o vás prezradí.

slovakia

left justify in out

Červený lak: podľa prieskumu je červená jedna z najzvodnejších farieb, obvykle ju volia zrelšie ženy, ktoré sú si vedomé svojej príťažlivosti. Je to návrat k tradičnej kozmetike, ktorá pôvodne neponúkala iné odtiene.

Vínový lak: hlboká, tmavá červená ukazuje na tajomnú osobnosť, ktorá dokáže byť elegantná a sexy zároveň. Žena, ktorá sa našla v tejto farbe, si tiež zrejme zakladá na svojom spoločenskom postavení a vzdelaní.

Modrý lak: namodro si nechty nenamaľuje hocikto. Táto osoba chce byť niečim výnimočná a líšiť sa od davu. Rada experimentuje a nie je jednoduché ju zastrašiť alebo odradiť.

Strieborný lak: imitácia striebra pôsobí chladným dojmom, a tak aj jej nositeľky sa nám môžu zdať uzavretejšie. Tento typ laku je vhodný na formálne akcie, kde prezentujeme image, ale nenechávame iných nazrieť do svojho vnútra.

Zlatý lak: ide o klasickú farbu, ktorá striedavo prichádza do módy a zase z nej odchádza. V posledných rokoch je však v móde. Vypovedá o sebavedomej osobnosti s túžbou stúpať v spoločenskom živote.

Zelený lak: nasvedčuje o silnej a dynamickej osobnosti, ide o veľmi silnú farbu.

Bezfarebný lak: používajú ho najmä praktické ženy, ktoré sú stále, nemajú radi zmeny a nemajú potrebu vytŕčať z davu. Od života čakajú istoty a zázemie.

Ružový lak: prezentuje našu ženskú stránku. Milovníčky tejto farby si potrpia na romantiku a radi rozdávajú nehu.

Žltý lak: s touto farbou laku vás nikto neprehliadne. Ste optimistická, extrovertná a živelná. Sála z vás radosť a život sám.

Fialový lak: táto farba väčšinou priťahuje kreatívnych jedincov. Možno preto, že je kombináciou dynamickej červenej a chladnej modrej. Nositeľky fialovej radi volia vlastnú cestu a neveria v jednoduchosť. Na problémy sa dívajú z rôznych uhlov pohľadu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies