Čo Oliviu Newton-John trápilo až do jej posledných chvíľ? V prípade sa angažovala aj polícia!

NETKY.SK • 11 August 2022, 18:08 • 2 min
Čo Oliviu Newton-John trápilo až do jej posledných chvíľ? V prípade sa angažovala aj polícia!

Záhadný osud jej dlhoročného priateľa Patricka McDermotta známej herečke a speváčke nedal spávať.

slovakia

left justify in out

McDermott sa 30. júna 2005 vybral na nočný rybársky výlet s ďalšími 22 ľuďmi, ale zmizol skôr, ako sa vrátil na suchú zem bez toho, aby si to niekto všimol. Takmer dve desaťročia sa o ňom hovorilo, že sa skrýva v Mexiku na úteku pred obrovskými dlhmi. S McDermottom si Olivia Newton John začala po rozvode s prvým manželom Mattom Lattanzim v roku 1995. Vzťah s prestávkami trval deväť rokov. V čase jeho zmiznutia bola herečka na propagačnom turné v Austrálii a McDermott mal už novú priateľku. 

 

Prečítajte si aj: Peter Leto vydáva svoju prvú autorskú skladbu Doliny

 

img

 

Posádka jeho rybárskej lode našla po jeho zmiznutí na palube kľúče od auta, pas a peňaženku. Jeho auto bolo zaparkované v prístave San Pedro v Los Angeles. To, že je nezvestný, si všimli až keď sa 6. júla nedostavil na rodinné stretnutie. Políciu jeho priatelia kontaktovali až 11. júla 2005, teda jedenásť dní po jeho záhadnom zmiznutí.

 

Aj toto prispelo k tomu, že vyšetrovatelia si s prípadom nevedeli dať rady. McDermott bol predtým krátko ženatý a s exmanželkou mal syna, o ktorého sa nezaujímal. Hneď po rozvode si začal nový vzťah. Z krátkeho manželstva mu však zostali dlhy, len na výživnom pre dieťa dlžil takmer desať tisíc dolárov. Krátko pred zmiznutím vyhlásil osobný bankrot.

 

img
 

Vyšetrovatelia aj preto pracovali s verziou, že išlo len o fingované zmiznutie. Nenašli sa žiadne dôkazy o nehode, samovražde či vražde. Naisto sa vedelo len to, že Patrick McDermott musel zmiznúť počas noci. Očití svedkovia však opakovane hlásili, že ho videli v okolí Mexika, kde údajne žil na jachte pri pobreží Sayulita a Acapulca.
 

Zosnulá herečka na svojho bývalého priateľa, ktorého zmiznutie sa nikdy nevyriešilo, spomínala aj v jednom zo svojich posledných rozhovorov. Uviedla, že sa nikdy neprestala zaoberať otázkou - Čo sa vlastne stalo?. Napriek tomu, že v tej dobe už neboli spolu, zlomilo jej to srdce. 

 

Zo sveta: Známa herečka Anne Heche takmer uhorela, je v kóme



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies