Čo o vašom mužovi prezradí spodné prádlo?

NETKY.SK • 3 September 2014, 11:00 • 2 min
Čo o vašom mužovi prezradí spodné prádlo?

BRATISLAVA - Rada by ste sa o svojej polovičke dozvedela niečo viac? Mnohé veci ukáže až čas, no niečo sa dá zistiť aj podľa toho čo má "pod nohavicami". Podľa spodného prádla sa dá odhadnúť povaha majiteľa.

slovakia

left justify in out

Pánske spodné prádlo od čias, keď sa nosili iba modrobiele trenírky siahajúce skoro až po kolená veľmi zmenilo. Dnes majú páni na výber oveľa viac variant a možností. Niekto má rád slipy, trenírky iný zase boxerky alebo chodí rád tak ako ho boh stvoril. Podľa toho čo rád nosí môžete spoznať jeho vlastnosti. Čo nosí ten váš chlap?

 

Slipy

Tento chlap má rád poriadok. Je cieľavedomý, inteligentný a môže vás prekvapiť svojou spoľahlivosťou a dochvíľnosťou.

 

Boxerky

Tento typ muža sa o seba rád stará. Málokedy ho uvidíte s neupraveným účesom alebo s neostrihanými nechtami na nohách. Je veľmi spoločenský, športovo založený a charizmatický.

 

Trenírky

Muž nosiaci tento typ spodného prádla je gentleman ako sa patrí. Romantik telom i dušou. Je ohľaduplný a uprednostňuje vaše záujmy pred svojími. No dávajte pozor aby to so starostlivosťou nepreháňal a neobmedzoval vás.

 

Dole "bez"

Hovorí sa, že kto chodí dole bez je bohém a dobrodruh. Nechce sa viazať a má rád voľnosť. Je veľmi vtipný a v spoločnosti obľúbený. No býva až prehnane sebavedomý a názor druhého človeka je podľa neho vždy zlý názor.

 

Dozvedeli ste sa o svojom mužovi niečo nové?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies