Čo o vás prezradí lak na nechty?

NETKY.SK • 22 September 2015, 11:00 • 2 min
Čo o vás prezradí lak na nechty?

BRATISLAVA - Vyberáte si lak na nechty, aby sa vám hodil k oblečeniu alebo podľa momentálnej nálady? Možno si to tak hovoríte, ale v skutočnosti o vás farba, ktorú na nechty najradšej používate vypovedá oveľa viac.

slovakia

left justify in out

Červená farba

Červená je najzvodnejšia z farieb. Taký lak zvyčajne volí zrelšie žena, ktorá si je vedomá svojej príťažlivosti. Červený lak značí ženu zmyselnú a žiadostivú, takú, ktorá vie, čo chce a nedá pokoj, kým to nedostane. 

 

Vínová farba

Hlboká, tmavá červeň poukazuje na tajomnú osobnosť, ktorá dokáže byť elegantná a sexy zároveň. Našli ste sa v tejto farbe? Potom si vraj tiež veľmi zakladáte na svojom spoločenskom postavení a vzdelaní.

 

Modrá farba

Namodro si nechty nemaľuje len tak niekto. Taká osoba chce byť niečím výnimočná a líšiť sa od davu. Rada experimentuje a nie je ľahké ju zastrašiť alebo odradiť.

 

Strieborná a kovová farba

Imitácia striebra alebo kovu pôsobí chladným dojmom a tak aj jej nositeľky bývajú väčšinou uzavretejšie.

 

Zlatá farba

Ide o klasickú farbu, ktorá striedavo prichádza do módy a zase z nej odchádza. V posledných piatich šiestich rokoch je však in. Vypovedá o sebavedomej osobnosti s túžbou stúpať v spoločenskom rebríčku. Ak ste jej kúzlu prepadla, potom ste milovníčkou všetkého krásneho, lesklého a trblietavého. Obklopujete sa rada luxusom a ste aj veľmi náročná pri výbere partnera.

 

Zelená farba

Zelenú na nechtoch si nedovolí len tak niekto. Ak po nej siahate často a rada, potom to svedčí o vašej silnej a dynamickej osobnosti, ktorá sa nebojí ani tých najväčších výziev. Ženy, ktoré nosia rady túto farbu sú tiež často veľmi nekopromisné, tvrdé a prísne na seba aj svoje okolie.

 

Bezfarebný lak

Používajú ho najmä prakticky založené ženy, ktoré sú stále a čitateľné. Nemajú rady zmeny a nemajú potrebu vystupovať z davu. Od života požadujú istoty a zázemia, partnera rozhodne nelovia vo vodách zvodcov, ale vyberajú si skôr k sebe muža tolerantného, stáleho a pokojného.

 

Ružová farba

Od svetlých dievčenských odtieňov až po tmavšie ružová vždy prezentuje našu ženskú stránku. Milovníčky ružovej farby sú veľmi ženské, potrpia si na romantiku a rozdávajú nehu všade, kam sa pozrú. Rovnaké zaobchádzanie tiež vyžadujú od svojho partnera. Chcú byť hýčkané, rozmaznávané a milované.

 

Žltá a oranžová farba

S takouto farbou nechtov vás rozhodne nikto neprehliadne. Ste optimistická, extrovertná a živelná. Sála z vás radosť a život sám. Ste dievča do nepohody, ktorá má veľa kamarátov a muži na ňu letia.

 

Fialová farba

Táto farba zvyčajne priťahuje kreatívne jedinca. Snáď preto, že je kombináciou dynamickej červenej a chladnej modrej. Nositeľky fialovej rady volia vlastnú cestu a neveria v jednoduchosť. Na problémy sa pozerajú z rôznych uhlov pohľadu. Ale sú to ženy, ktoré vedia čo od života chcú, bývajú aj silne duševne založené a často sa objavujú vo vedúcich pozíciách.

 

Biela farba

Ženy, ktoré dávajú prednosť bielemu laku, sú praktické, triezvo uvažujúce a milujúce poriadok. Vo svojom živote nemajú rady prílišné zvraty a nečakané zmeny. Majú rady svoje stereotypy.

 

Čierna farba

Čierny lak je odjakživa symbolom rebelantstva a tajomna. Ženy, ktoré ho rady používajú bývajú tiež veľmi silno umelecky založené. Často sú medzi nimi ženy s veľmi silnou intuíciou. Vo svojom živote rozhodne nepotrebujú poriadok, žijú zo dňa na deň, milujú svoju nezávislosť, poznávanie nových končín aj ľudí a rovnako nezávislé sú aj v sexe.
 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies