Čo nevieme o nežnom pohlaví? Na toto prišli vedci!

NETKY.SK • 25 Apríl 2018, 13:00 • 2 min
Čo nevieme o nežnom pohlaví? Na toto prišli vedci!

Ženy stále majú čím prekvapiť!

slovakia

left justify in out

Hoci si myslíme, že o ženách už vieme všetko, zrejme to nebude tak celkom pravda. Nežné pohlavie stále skrýva množstvo tajomstiev, o ktorých pravdepodobne doposiaľ netušili ani ony samy. Teraz sa o tom presvedčili aj vedci. Zaoberali sa viacerými aspektami ženského temperamentu a prišli na toto.

 

Jeden z výskumov tvrdí, že ženy si oveľa lepšie pamätajú to, čo treba urobiť, nie veci, ktoré už zvládnuté sú. Zavďačiť sa im tak môže byť naozaj náročné. Pokiaľ im muž pomôže so žehlením je to zakrátko pasé, ale to, že je treba vymaľovať sa pripomína dennodenne. ...Až kým sa to neurobí, aby na to mohli zabudnúť.

 

To, že ženy majú dokonale vycibrený čuch je známe. Okamžite zistia, ak jedlo nie je čerstvé a poľahky odhalia aj toho, kto osobnej hygiene nevenoval dostatok času. Ale vedeli ste, že sú schopné v dave vycítiť mužské feromóny? Podľa amerických sexuológov je vôňa človeka intenzívna v závislosti od jeho zdravia. Čím zdravší jednotlivec, tým silnejšia vôňa. Pokiaľ sa teda v blízkosti dámy objaví zdravý chlap, zistí to hoci aj v obchode s parfumami.

 

Odborníci odhalili aj ďalšiu zaujímavú vec. Vo všeobecnosti panuje predstava, že žena je tá emotívna, tá, ktorá sa na muža dokáže naviazať rýchlejšie ako on na ňu. Je to však omyl! Pravda je iná, práve ženám trvá dlhšie, kým sa mužovi otvoria a sú schopné ho milovať. Z výskumov vyplýva, že medzi 1. a 4. rande sa zamilovalo 25 percent mužov, no len 15 percent žien.

 

Ďalší fakt súvisí s potomstvom. Dámy, ktoré majú vyššie IQ, majú vraj menej detí. Súvisí to zrejme s prevahou racionality a teda s potrebou všetko dokonale naplánovať a zároveň to mať pod kontrolou. Podľa vedcov však funguje tiež pravidlo, čím viac detí, tým rýchlejšie starnutie.

 

Áno, každá žena chce byť kráľovnou. Pokiaľ sa objaví nejaká konkurencia, oheň je na streche. A koho si v dave všimneme najskôr? Tých, ktorí nejakým spôsobom vynikajú, možno práve svojim oblečením. Ukázalo sa, že ženy aktívne reagujú na iné ženy v červených šatách. Považujú ich totiž podvedome za hrozbu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies