Čo nesmie tento rok chýbať vo vašom šatníku?

NETKY.SK • 27 Február 2015, 11:00 • 2 min
Čo nesmie tento rok chýbať vo vašom šatníku?

BRATISLAVA - Ste romantická duša a nedáte dopustiť na kvietky? Alebo vás láka vojenská khaki farba? Výhodou je , že tento rok si môžete vyberať a zaručene budete módna.

slovakia

left justify in out

Flitre

Aj keď Vianoce sú už dávno za nami, môžete flitre nosiť aj naďalej. A nebojte sa ich kombinovať. Čo tak vyskúšať flitrovanú sukňu spolu s riflovou bundou a bielymi teniskami?

obrazok

Kvetiny

Najlepšie veľké, farebné a žiariace potlače kvetín.

obrazok

Gladiátorky

Sandále, ktoré pripomínajú antických gladiátorov sa aj tento rok držia zubami nechtami. Tie odvážnejšie môžu vyskúšať gladiátorky, ktoré končia až tesne pod kolenami.

obrazok

Námornícke pruhy

Nemusia byť modré , ale kľudne aj červené. Chýbať by vám určite nemalo sako v tomto štýle, ktoré ľahko doplníte zaujímavým náhrdelníkom.

obrazok

Khaki

Uvoľnený vojenský štýl je módny už niekoľko sezón. Ak sa rozhodnete pre túto farbu, tak si vyberte iba jednu časť oblečenia v khaki odtieňoch a ostatné kúsky zvoľte jednoduché a ležérne.

obrazok

Sako

Dobre ušité sako, ktoré skvelo sadne, nikdy nesklame. Skúste si zohnať dlhšie biele sako, ktoré môžete kombinovať aj so šatami.

obrazok

Bodky

Sú zábavné, hravé a a neuveriteľné ženské. K bodkovanej sukni alebo nohaviciam vám postačí obyčajná biela košeľa.

obrazok

Čiernobiela

Skvelý trend, ktorý nikdy nebude out. Stačí si nakúpiť pár kúskov v bielej a v čiernej farbe. Môžete ich kombinovať spolu alebo zvlásť.

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies