Čo na vás prezradí farba vašej spálne?

NETKY.SK • 2 Júl 2017, 12:18 • 2 min
Čo na vás prezradí farba vašej spálne?

BRATISLAVA - Je vaša spálňa útulný úkryt s knižnicou, romantická oáza plná kvetov či elegantná minimalistická izba? Viete čo, ono je to vlastne jedno, pretože záleží hlavne na farbe, tá o vás vypovie viac, než si vôbec dokážete predstaviť. Čo preferujú romantičky a v akom odtieni sa vyžívajú priateľskí ľudia? Na to majú psychológovia jasný názor. Sedí to aj na vás?

slovakia

left justify in out

Biela, kam sa pozriete? Potrebuješ pokoj

Biele obliečky, nábytok i dekorácie. Aj keď viete, že je to nepraktické, skrátka si nemôžete pomôcť? Ste človek, ktorý túži po stabilite a rád využíva tento priestor pre relaxáciu a útek z napätých stresov každodenného života. Čo sa týka vzhľadu, býváte veľmi starostlivý. Neznesiete nedokonalosti a všetko okolo vás musí mať pevný poriadok. Z prieskumu britskej spoločnosti Little Woods ale vyplýva, že v bielych spálňach sa ľudia milujú najmenej (najviac zase vo fialových).

 

obrazok

 

Šedá či svetlé farebné tóny. Dokonale klamete telom

Je toto presne vaša šálka kávy? To znamená, že k šťastiu potrebujete predovšetkým pocit rovnováhy. Máte nadčasový zmysel pre štýl, ale v mnohých ohľadoch vás to ťahá k tradícii. Trochu sa bojíte záväzkov, ktoré by vás mohli pripraviť o pevnú pôdu pod nohami, takže opatrnosť je vaše druhé meno. Rozčuľuje vás, keď vás niekto podceňuje a radi prekvapujete svojimi schopnosťami a inteligenciou. Budíte síce dojem sebavedomého človeka, k sebe ste niekedy ale prehnane kritický a trápite sa so svojimi nedostatkami, ktoré by ste však nahlas nepriznali.

 

obrazok

 

Zmes odvážnych žiarivých farieb, kreativita ako dar

O vašej osobnosti sa dá povedať veľa, ale najviac asi to, že je živá a zábavná. Máte zmysel pre humor i dobrodružstvo, ste sebaistý a len tak vás niečo nerozhodí. Aj keď máte ukážkové a harmonické vzťahy s rodinou a priateľmi, samota vám nijako nevadí, naopak má na vás relaxačné účinky. Patríte do kategórie romantikov, ktorí vidia svet vždy v tom lepšom svetle. V práci uplatňujete vrodenú kreativitu, takže o skvelé nápady nemáte núdzu.

 

obrazok

 

Zemité farby. Hádky sú pre vás peklo

Že by odtiene zelenej a hnedej symbolizovali lásku k prírode? Nie tak celkom. Skôr to, že ste neuveriteľne lojálny a spoľahlivý. Snažíte sa s každým nájsť spoločnú reč a byť s ním na dobrej vlne. Bytostne nenávidíte hádky, dusno ani nepríjemné konfrontácie. Spálňa je pre vás miestom, ktoré často využívate ku kontaktu so svojimi blízkymi. Či už tam telefonujete a matkou, alebo brázdite na sociálnej sieti. Taká domáca kancelária plná vankúšikov a spomienkových predmetov, kde sa skrátka cítite najlepšie.

 

obrazok
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona