Čo mágovi Davidovi Copperfieldovi v živote naozaj nevyšlo

NETKY.SK • 19 Jún 2016, 12:22 • 2 min
Čo mágovi Davidovi Copperfieldovi v živote naozaj nevyšlo

BRATISLAVA - David Copperfield vlastným menom David Seth Kotkin je americký mág a iluzionista. Je považovaný za komerčne najúspešnejšieho mága v histórii.

slovakia

left justify in out

S iluzionizmom a začal už vo svojom detstve. Copperfield sa stal známy pre svoju schopnosť kombinovania ilúzií a rozprávačstva. Počas svojej vyše 30-ročnej kariéry získal 11 Guinnessových rekordov a hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy. Kongresová knižnica ho vyhlásila za žijúcu legendu.

 

Jeho život však nemá iba svetlé stránky. Tak ako každému človeku aj jemu pár vecí v živote nevyšlo. Ktoré to sú?

 

Obvinenie zo znásilnenia

V roku 2007 David Copperfield čelil obvineniu zo znásilnenia a prípad sa ťahal dva rokz. Obvinenia vzniesla Lacey Carroll, modelka, ktorú mal mág vylákať na svoj súkromný ostrov na Bahamách a tam ju znásilniť. Copperfield obvinenia po celú dobu vyšetrovania popieral a modelka nakoniec obvinenia stiahla.

 

Svokra pracovala v erotickom dome

David Copperfield dlho randil so slovenskou kráskou Máriou Petličkovou, ktorá mu porodila dve deti. Matka Petličkovej, tiež Mária, mala v Česku v roku 2011 opletačky so zákonom, a to kvôli kupliarstvu a zločinného spolčenia. Hrozilo jej až desať rokov za mrežami. S Petličkovou bolo obvinených ešte ďalších 26 ľudí, ktorí pracovali v nevestincoch v Rozvadove a Svätej Kataríne na Tachovsku. "Pracovali tu prostitútky hlavne z Ukrajiny a krajín bývalého Sovietskeho zväzu. Niektoré to robili dobrovoľne, zvyšným zobrali pasy a nútili ich k prostitúcii. Sumu za "služby" platil klient barmanom a barmankám. Tí polovicu dali prostitútke a druhú polku odviedli majiteľom podniku, " povedala vtedy štátna zástupkyňa Hana Stehlíková. Za barom mala pracovať aj babička Copperfieldových detí.
 

Vytopil 30 poschodí

David Copperfield vlastní niekoľkoposchodový byt na Manhattane. V najvyššom poschodí svojho luxusného sídla má aj bazén. David sa práve nachádzal v Las Vegas na svojej show, keď z bazéna vytiekla voda a vytopila tak tridsať poschodí. 

 

Zatajoval dcéru

Rok pred okolitým svetom dokázal tajiť svoju dcéru Sky, ktorú má s Chloe Gosselin. Veľké mágovo tajomstvo sa prevalilo až vtedy, keď ho paparazzi nachytali, ako cestuje s dieťaťom.

 

Zranil asistenta

Pred ôsmimi rokmi sa Davidovi nepodarilo jedno z kúziel a zranil pri ňom svojho asistenta. Slávny mág si pripravil kúzlo s vetrákom, ale to sa mu nepodarilo a lopatky vrtule asistentovi zlomili a poškodili pažu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies