Čo by ste povedali na reštauráciu, kde sa najete zdarma, ak si prinesiete stôl?

NETKY.SK • 7 Jún 2019, 10:20 • 2 min
Čo by ste povedali na reštauráciu, kde sa najete zdarma, ak si prinesiete stôl?

Ak počas júna zavítate do Londýna, môžete si vychutnať skvelú taliansku gastronómiu zadarmo. Len si so sebou prineste stôl.

slovakia

left justify in out

Kedysi bolo nemysliteľné, aby ste si do reštaurácie priniesli svoje nápoje, prípadne nejaké jedlo. V súčasnosti sa konvencie menia a možno ste postrehli, že vo svete už vznikajú takzvané BYOB prevádzky. Ide o podniky, kam si môžete k jedlu priniesť vlastné pivo (Bring Your Own Beer). A čo takto doniesť si rovno vlastný stôl?

 

img

 

Znie to trochu bizarne, ale ide o reálny projekt talianskej firmy Birra Moretti vyrábajúcej pivo. Tá sa chce vo svete zviditeľniť, a preto sa rozhodli pre zaujímavý experiment. Vo vychytenej londýnskej štvrti Covent Garden si medzi 12. a 15. júnom otvoria vlastnú reštauráciu, kde sa budete môcť najesť zadarmo. Jediný „háčik“ je v tom, že stôl si budete musieť priniesť sami.

 

Prevádzkovatelia pritom nijako nespresnili, ako má stôl vyzerať, môže ísť v podstate o čokoľvek, na čom sa ľudia budú schopní v pokoji najesť. Variť bude známy kuchár Gennaro Contaldo, ktorý každého hosťa poteší talianskymi špecialitami všetkého druhu.

 

img

 

Ako spoločnosť Birra Moretti uviedla, toto netradičné podujatie sa rozhodla zorganizovať s cieľom spájať ľudí. Pretože, ako sa to zaužíva v Taliansku, práve pri jedle sa stretávajú rodiny, priatelia aj známi a nadväzujú sa nové, alebo utužujú staré, kontakty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies