CNN urobila z Andersona neznámeho Juhoafričana

NETKY.SK • 9 September 2015, 17:21 • 2 min
CNN urobila z Andersona neznámeho Juhoafričana

NEW YORK- Televízna stanica CNN počas newyorských grandslamových US Open príliš nepresvedčila o prevratnej znalosti tenisového diania.

slovakia

left justify in out

Po osemfinálovom víťazstve Kevina Andersona nad Britom Andym Murraym totiž na svojom webe označila Juhoafričana za neznámeho hráča, a to počnúc titulkom, v ktorom autorovi nestál ani za meno. Prehru miestneho šampióna zo sezóny 2012 Murrayho nazvala v prvej vete textu potupnou. Keď prišla záplava protestujúcich správ a komentárov od fanúšikov "bieleho športu", John Sinnott sa za športové oddelenie ospravedlnil Andersonovi prostredníctvom svojho twitterového konta a zaželal mu veľa šťastia do ďalšieho kola. Juhoafričan bude v stredu vo štvrťfinále hrať so Švajčiarom Stanom Wawrinkom. Dvadsaťdeväťročný víťaz prípravného podujatia vo Winstone-Saleme Anderson figuruje na 14. priečke vo svetovom rebríčku ATP vo dvojhre.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona