CNN sa nezúčastní vianočného večierka v Bielom dome

NETKY.SK • 29 November 2017, 08:52 • 2 min
CNN sa nezúčastní vianočného večierka v Bielom dome

WASHINGTON - Napätý vzťah medzi americkým prezidentom Donaldom Trumpom a spravodajskou televíziou CNN nabral v utorok nové rozmery.

slovakia

left justify in out

Televízia odmietla účasť na tradičnom vianočnom večierku Bieleho domu pre médiá. Ten odkázal, že od CNN konečne prišla dobrá správa.

 

Spravodajská televízia sa v reakcii na opakované obvinenia prezidenta voči nej rozhodla bojkotovať vianočný večierok, ktorý sa uskutoční tento piatok. Tramp viackrát uviedol, že správy CNN sú nepravdivé, neúprimné a hanbou spravodajstva. Posledná slovná prestrelka sa začala uplynulý víkend a pokračuje. CNN sa teda večierku nezúčastní, v prípade potreby tam vyšlú iba spravodajský štáb.

 

Médiá pripomenuli, že každoročný vianočný večierok v Bielom dome býval vždy príležitosťou na neformálnejšie zoznámenie sa novinárov s tými, o ktorých píšu. "Vzťah medzi Trumpom a CNN už prekysol natoľko, že ani v záujme zdieľania sviatočnej nálady už nie je možné aspoň na chvíľu zabudnúť na vzájomné rozpory," napísal denník USA Today.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies