Cmorik: Najradšej by som bol, keby som mohol obdarúvať ľudí

NETKY.SK • 25 December 2015, 10:24 • 2 min
Cmorik: Najradšej by som bol, keby som mohol obdarúvať ľudí

BRATISLAVA - Už niekoľkýkrát podporil na Slovensku dlhodobo organizovaný vianočný koncert Úsmev ako dar spevák a hudobník Peter Cmorik.

slovakia

left justify in out

"Je to o rodine, aj Vianoce sú o rodine, aspoň pre mňa. Ja som veľmi rád, keď sa stretneme všetci, lebo sme rozlietaní a každý žijeme niekde inde," povedal pre TASR. V rozhovore potvrdil, že kontakty so spoluúčinkujúcimi, ktorí sa s ním vyskytli na jednom pódiu počas charitatívneho koncertu, udržiava dlhodobo. "Viem, ako sa im darí, človek potrebuje to rodinné zázemie, niekam prísť, kde sa cíti doma, alebo mu to aspoň nejakým spôsobom domov vynahrádza. Ja v tom cítim veľkú silu a som rád, že existujú takéto organizácie, ktoré pomáhajú deťom, ktoré nemali to šťastie čo my," doplnil spevák, ktorý domovákov potešil spoločným singlom s Martinom Harichom Oh my bro.

 

 

Následne už čakajú Petra Cmorika rodinné Vianoce. "Už budem mať voľno, s maminou pôjdeme za starou mamou, príde sestra aj so synom a prežijeme spolu tri - štyri dni, potom už zasa hrám," prezradil umelec, ktorý v čase vianočného obdarovávania pod stromčekom nečaká nič špeciálne. "To je to najťažšie. To sa ma vždy pýta aj mamina a všetci, že čo tebe, keď ty si všetko kúpiš. Práve preto by som bol najradšej, keby som mohol obdarúvať ľudí a mňa nemusia, ja si na to nepotrpím, ani to nečakám. Však detské časy nám už odišli, už my by sme mali obdarúvať," podčiarkol Peter Cmorik, ktorý sa už teší na rodinu a spoločné spievanie kolied pod stromčekom. "Určite nám bude dobre, lebo my sa máme radi, tešíme sa jeden z druhého. Mám babku, ktorá má 84 rokov, ešte je zdravá, spokojná, šťastná, veselá, aj s ňou si chcem ešte užívať," poznamenal s tým, že sa na veľké hodovanie nestrojí. "Samozrejme, tie povinné jazdy budú aj u nás, ale nie sme takí, že by sa veľa pieklo a vymýšľalo. Nikdy sme to tak nemali a tak to aj zostalo," dodal spevák z Veľkého Krtíša, ktorému na štedrovečernej tabuli nechýbajú tradičné pokrmy - ryba, šalát, kapustnica.

 

 

 

Posted by Joluš Noskovičová on 24. december 2015

 

Na rok 2015 bude Peter Cmorik spomínať len v dobrom. "Mal som pekný rok, bol asi najlepší za štyri - päť rokov. Mali sme najviac koncertov, najzaujímavejšie projekty sa diali a začali sme pripravovať nový album. A teším sa na budúci rok, pretože bude desiate výročie Petra Cmorika," doplnil s úsmevom spevák, ktorý má novú kapelu. Do nového roka chystá Best Of album a k nemu pripravuje turné. Do roka 2016 vinšuje všetkým: "Hlavne zdravie, to je veľmi dôležité, pretože keď je zdravie, tak je sila, keď je sila, tak je optimizmus, keď je optimizmus, tak sa môžu diať veci. Keď sa dejú veci, tak sa to môže aj podariť. A keď sa to podarí, tak je to úplne skvelé, človek má dobrý pocit!"

 

 

Peter Cmorik , Renátka Feriková

Posted by Bea Hrušková on 23. december 2015

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies