Čmelík ukončil kontrakt so Sionom a je hráčom Žiliny

NETKY.SK • 18 Január 2017, 16:06 • 2 min
Čmelík ukončil kontrakt so Sionom a je hráčom Žiliny

ŽILINA - Slovenský mládežnícky futbalový reprezentant Lukáš Čmelík ukončil svoje hosťovanie vo švajčiarskom klube FC Sion a pripravuje sa s tímom MŠK Žilina, lídrom Fortuna ligy 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Čmelík v stredu nastúpil za žilinské "béčko" v domácom prípravnom zápase proti Karvinej (3:0), odohral druhý polčas. "Od posledného zápasu v žilinskom drese na hlavnom štadióne ubehlo viac než 15 mesiacov. Som rád, že som mohol nastúpiť a že sme zvíťazili. Po ukončení zmluvy so Sionom som hráčom Žiliny," citoval Čmelíka web MŠK.

Dvadsaťročný krídelník (nar. 13. apríla 1996) hosťoval v Sione od vlaňajšieho januára ako kmeňový hráč Žiliny. Reprezentant SR do 21 rokov vlani v máji podstúpil operáciu bedrového kĺbu po tom, čo si koncom februára obnovil zranenie slabín. Na trávnikoch chýbal deväť mesiacov, vrátil sa koncom septembra, no v novembri sa opäť zranil. Do A-tímu Sionu neprenikol, nastupoval za rezervné mužstvo.

Český tréner SR "21" Pavel Hapal predznamenal, že Čmelík môže v prípade zápasovej praxe a požadovanej výkonnosti preniknúť do záverečnej nominácie na budúcoročné ME tejto vekovej kategórie, ktoré sa uskutočnia v Poľsku (16. - 30. júna 2017). V ostatných týždňoch sa v súvislosti s Čmelíkom skloňoval záujem Mladej Boleslavi, interes tohto českého klubu priznal aj hráč.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies