Čmelík smeruje zo Žiliny na hosťovanie do Piastu Gliwice

NETKY.SK • 7 Február 2017, 13:49 • 2 min
Čmelík smeruje zo Žiliny na hosťovanie do Piastu Gliwice

BRATISLAVA - Slovenský futbalový krídelník Lukáš Čmelík smeruje do poľského klubu Piast Gliwice. Podľa informácií portálu www.profutbal.sk tam odchádza na polročné hosťovanie s trojročnou opciou z tímu lídra Fortuna ligy 2016/2017 MŠK Žilina.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný mládežnícky reprezentant je odchovancom "šošonov". V slovenskej najvyššej súťaži debutoval ako sedemnásťročný. Pred rokom prijal ponuku švajčiarskeho Sionu. V kariére ho však pribrzdilo zranenie. V zime sa Čmelík vrátil do Žiliny a začal trénovať s tamojšou rezervou. Piastu patrí po jesennej časti priebežná trinásta priečka v poľskej Ekstraklase. Na skupinu bojujúcu o titul má však len štvorbodové manko. Trénerom tímu je Čech Radoslav Látal, ktorý viedol v slovenskej najvyššej súťaži Košice. V Piaste pôsobia aj ďalší Slováci, brankár Dobrivoj Rusov, obranca Patrik Mráz a stredopoliar Martin Bukata.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies