Closer zverejnil fotografie z Trierweilerovej dovolenky na Mauríciu

NETKY.SK • 9 Február 2014, 10:46 • 2 min
Closer zverejnil fotografie z Trierweilerovej dovolenky na Mauríciu

PARÍŽ - Kvôli snímkam Trierweilerová avizovala podanie trestného oznámenia za zasahovanie do súkromného života.

slovakia

left justify in out

Francúzsky bulvárny magazín Closer vo svojom najnovšom vydaní zverejnil fotografie bývalej prvej dámy Valérie Trierweilerovej, ako si v plavkách užíva na dovolenke na plážach ostrova Maurícius. Kvôli snímkam Trierweilerová avizovala podanie trestného oznámenia za zasahovanie do súkromného života.

Dovolenku na exotickom ostrove Trierweilerová trávi s dvoma priateľkami: Valérie de Senneville - manželkou ministra práce Michela Sapina, a Saidou Jawadovou, družkou herca Gérarda Jugnota.

Fotografie ich zachytávajú počas prechádzok na pláži alebo pri slnení sa na ležadlách. Closer tvrdí, že trojica žien si prenajala jednu z 13 luxusných víl na brehu lagúny, kde sa za noc platí od 1420 eur.

Trestné oznámenia mienia na bulvárny týždenník podať aj obe Trierweilerovej priateľky, ktoré spolu s ňou pricestovali na Maurícius 1. februára na týždňovú dovolenku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies