Clintonovci sa tešia z vnúčatka: Chelsea porodila dievčatko

NETKY.SK • 27 September 2014, 09:05 • 2 min
Clintonovci sa tešia z vnúčatka: Chelsea porodila dievčatko

WASHINGTON - Chelsea Clintonová porodila dievčatko. Dostalo meno Charlotte. Americký exprezident Bill Clinton a bývalá šéfka diplomacie USA Hillary Clintonová sa tak po prvý stali starými rodičmi, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Chelsea s manželom Marcom Mezvinským oznámili narodenie svojho prvého dieťaťa dnes ráno. Chelsea na sociálnej sieti Twitter uviedla, že spolu s manželom sú "naplnení láskou, úžasom a vďačnosťou". Celé meno dieťaťa je Charlotte Clintonová-Mezvinská.
      

Dieťa sa narodilo v čase, keď Hillary Clintonová uvažuje o kandidatúre na post hlavy štátu v roku 2016. Keď sa Billa Clintona vlani septembri v televízii CBS pýtali, čo by uprednostnila jeho manželka Hillary - či úrad prezidentky alebo úlohu starej mamy - odpovedal, že podľa neho by radšej chcela byť starou mamou. Dodal, že on sám má za cieľ žiť prinajmenšom tak dlho, až bude mať vnúča.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies