Clintonová varovala Asada, že musí bezodkladne uplatniť arabský mierový návrh

NETKY.SK • 2 Apríl 2012, 06:49 • 2 min
Clintonová varovala Asada, že musí bezodkladne uplatniť arabský mierový návrh

Clintonová varovala Asada, že musí bezodkladne uplatniť arabský mierový návrh - Politika Americká ministerka zahraničných vecí Hillary Clintonová dnes varovala sýrskeho prezidenta Bašára Asada, že musí bez odkladov a výhovoriek uplatniť mierový plán osobi

slovakia

left justify in out

img

Americká ministerka zahraničných vecí Hillary Clintonová dnes varovala sýrskeho prezidenta Bašára Asada, že musí bez odkladov a výhovoriek uplatniť mierový plán osobitného vyslanca OSN a Ligy arabských štátov Kofiho Annana.
      Clintonová to vyhlásila po stretnutí Priateľov Sýrie so sýrskou opozíciou na konferencii v Istanbule. 
   Podľa jej slov by USA privítali rozhodnutie Iránu, že jadrové zbrane sú neislamské, ak by sa Teherán riadil týmto princípom.
      Na otázku, čo hovorí na to, že sa Moslimské bratstvo v Egypte rozhodlo postaviť v prezidentských voľbách vlastného kandidáta, odpovedala, že USA budú egyptské prezidentské voľby sledovať veľmi pozorne. Všetky politické sily súčasne varovala, aby nediskriminovali ženy, menšiny ani politických oponentov.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies