Clint Eastwood: Predstavil svoj prvý trailer - životopisnú drámu Sully

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 13:38 • 2 min
Clint Eastwood: Predstavil svoj prvý trailer - životopisnú drámu Sully

BRATISLAVA 30. júna (SITA) - Predstavitelia spoločnosti Warner Bros. predstavili prvý trailer očakávanej životopisnej drámy Sully filmára Clinta Eastwooda.

slovakia

left justify in out

Snímka prinesie príbeh pilota Chesleyho "Sullyho" Sullenbergera, ktorý v januári 2009 núdzovo pristál s lietadlom na rieke Hudson v New Yorku, čím zachránil život všetkým 155 ľuďom na palube. Stroj musel núdzovo pristáť krátko po štarte, pretože sa mu po zrážke s husami pokazili oba motory. Sullenberger si uvedomil, že nemá dostatok času, aby sa dostal na niektoré z neďalekých letísk, a tak pristál na rieke. Letcovo rozhodnutie však viedlo k podrobnému vyšetrovaniu, ktoré ohrozilo jeho kariéru a reputáciu dobrého pilota.


V dvojminútovej ukážke titulný hrdina v podaní Toma Hanksa retrospektívne spomína na momenty pred incidentom alebo sa konfrontuje s vyšetrovateľmi, ktorí spochybňujú jeho odvážne konanie. Okrem 59-ročného Hanksa sa vo filme objaví aj Laura Linney, ktorá stvárni Sullenbergerovu manželku Lorraine.

 

V úlohe druhého pilota Jeffa Skilesa sa predstaví Aaron Eckhart. Snímka bude adaptáciou knihy Highest Duty: My Search For What Really Matters (2009), ktorú napísal samotný Sullenberger spoločne s Jeffreym Zaslowom. Autorom scenára je Todd Komarnicki. Slovenská distribučná premiéra je naplánovaná na 8. septembra.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona