Clijstersová sa nerozlúči štvrtým titulom, prehrala s Robsonovou

NETKY.SK • 30 August 2012, 06:57 • 2 min
Clijstersová sa nerozlúči štvrtým titulom, prehrala s Robsonovou

Clijstersová sa nerozlúči štvrtým titulom, prehrala s Robsonovou - Tenis Belgická tenistka Kim Clijstersová sa nerozlúči s kariérou ziskom štvrtého titulu na grandslamovom turnaji US Open. V 2.

slovakia

left justify in out

imgBelgická tenistka Kim Clijstersová sa nerozlúči s kariérou ziskom štvrtého titulu na grandslamovom turnaji US Open. V 2. kole dvojhry totiž prehrala s Britkou Laurou Robsonovou v dvoch setoch 6:7 (4), 6:7 (5).
      Osemnásťročná tínedžerka po výbornom výkone uštedrila Clijstersovej prvú prehru na US Open od septembra 2003, keď Belgičanka neuspela vo finále záverečného podujatia veľkej štvorky. O dva roky neskôr získala Clijstersová v New Yorku svoj prvý grandslamový titul. Po materskej prestávke sa dokázala obdivuhodným spôsobom vrátiť do ženského profesionálneho kolotoča a v rokoch 2009 a 2010 vybojovala vo Flushing Meadows ďalšie dve cenné trofeje.
      "Počas zápasu s Robsonovou som sa snažila nemyslieť na to, že to môže byť moja labutia pieseň. Po prehre som bola niekoľko desiatok minút sklamaná a frustrovaná, no keď sa teraz spätne obzriem za svojou kariérou, prevládajú pocity šťastia. Som rada, že som si za miesto rozlúčky s profesionálnym tenisom zvolila práve New York. Na US Open som totiž odohrala najlepšie zápasy v mojej kariére, na ktoré bude mať krásne spomienky" povedala Clijstersová pre akreditované médiá.
      
      ženy - dvojhra - 2. kolo:
      Laura Robsonová (V. Brit.) - Kim Clijstersová (23-Bel.) 7:6 (4), 7:6 (5)

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies