Clijstersová bude šéfkou staronového turnaja WTA v Antverpách

NETKY.SK • 5 Október 2014, 11:16 • 2 min
Clijstersová bude šéfkou staronového turnaja WTA v Antverpách

ANTVERPY - Bývalá jednotka svetového rebríčka tenistiek vo dvojhre aj štvorhre Kim Clijstersová bude riaditeľkou staronového turnaja WTA v belgických Antverpách.

slovakia

left justify in out

Na základe tlačovej správy od organizujúcej spoločnosti Golazo o tom informovali viaceré médiá z predmetnej krajiny, napríklad web Sporza. Podrobnosti oznámia na štvrtkovej tlačovej besede.

Halové podujatie pod názvom Proximus Diamond Games sa konalo v sezónach 2002 - 2008. Teraz v termínovníku pravdepodobne 9. - 15. februára nahradí parížsky turnaj, ktorý doplatil na nedostatočné sponzorské krytie. 

 

Tridsaťjedenročná štvornásobná grandslamová šampiónka v singli Clijstersová triumfovala v Antverpách v sezóne 2004. V rokoch 2006 a 2007 zhodne nestačila vo finále na Francúzku Amélie Mauresmovú. Dosiaľ posledná edícia sa stala korisťou ďalšej slávnej Belgičanky Justine Heninovej. 

"Nemôžem sa dočkať toho, že znova budem hrať doma! Je to ten najvýnimočnejší pocit!" uviedla prostredníctvom Twitteru belgická hráčka Yanina Wickmayerová. V tejto sezóne sa z finančných dôvodov napokon nekonal štvrtý ročník májového antukového podujatia WTA v Bruseli. V týždni pred parížskym grandslamovým Roland Garros ho nahradil nemecký Norimberg. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies