Cliff Richard sa po prehliadke bytu stretol s políciou

NETKY.SK • 24 August 2014, 10:04 • 2 min
Cliff Richard sa po prehliadke bytu stretol s políciou

LONDÝN - Britský spevák Cliff Richard sa stretol s políciou po tom, čo vyšetrovatelia na základe obvinenia zo sexuálneho zneužitia prehľadali 14. augusta jeho byt.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom hovorca interpreta. „Cliff Richard sa dobrovoľne stretol s členmi policajného zboru v South Yorkshire, ktorí ho vypočuli. S políciou spolupracuje a odpovedal na všetky otázky,“ uviedol hovorca. „Okrem zopakovania, že obvinenia sú nepravdivé, a že Richard bude naďalej spolupracovať s políciou, nebudeme sa viac k tejto veci nateraz vyjadrovať,“ dodal tiež.

 

Sedemdesiattriročný spevák čelí obvineniu zo sexuálneho zneužitia, ktorého sa mal dopustiť v minulosti. Obvinenia sa podľa polície týkali chlapca, ktorý mal v čase incidentu menej ako 16 rokov. Po skončení vypočúvania Richard opustil policajnú stanicu. 

 

Cliff Richard je jedným z najúspešnejších britských hudobníkov. Počas kariéry vydal 42 štúdiových albumov, 11 živákov, 14 kompilácií či 46 EP. V rokoch 1977 a 1982 získal Brit Award ako najlepší interpret. V roku 1989 mu tiež udelili cenu za mimoriadny prínos hudbe. O šesť rokov neskôr ho britská kráľovná pasovala za rytiera. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona