Cleveland zariskuje s Bynumom

NETKY.SK • 11 Júl 2013, 09:42 • 2 min
Cleveland zariskuje s Bynumom

CLEVELAND - Basketbalový Cleveland sa nepoučil zo sklamania konkurenčnej Philadelphie a na dve sezóny to skúsi s Andrewom Bynumom. Pivota s dvoma titulmi v NBA s Los Angeles Lakers pred rokom vymenili do Philadelphie, ale pre problémy s kolenami neodohral za 76ers ani jeden zápas.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný Bynum bol po dohode medzi Dwightom Howardom a Houstonom najzaujímavejšou podkošovou persónou na trhu s voľnými hráčmi. Stretol sa aj s predstaviteľmi Dallasu a Atlanty, ale podľa zdrojov agentúry AP zvíťazila ponuka Cavaliers. A to napriek tomu, že boli Bynumovi ochotní garantovať iba jednu sezónu s príjmom 6 miliónov dolárov, druhá je krytá iba opciou, hráč by si v nej mohol zarobiť dvojnásobok. Cleveland môže Bynumovi maximálne - aj so započítaním bonusov - zaplatiť 24 miliónov USD. V novom pôsobisku nadviaže Bynum na spoluprácu s trénerom Mikom Brownom. Pod jeho vedením odohral v Los Angeles najlepšiu sezónu svojej kariéry (2011/12) s priemermi 18,7 bodu a 11,8 doskoku na zápas.

V Clevelande veria, že po rokoch trápenia, ktoré nastali po odchode LeBrona Jamesa, sa zase blýska na lepšie časy. Z prvého kola tohtoročného draftu si vybrali kanadského krídelníka Anthonyho Bennetta, ktorého mnohí považujú za nového LeBrona, v piatok by mali predstaviť ďalšie posily - krídelníka Earla Clarka a rozohrávača Jarretta Jacka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies