Členovia kapely Chinaski si už spolu nezahrajú: Oznamili svoj rozpad

NETKY.SK • 21 November 2017, 12:11 • 2 min
Členovia kapely Chinaski si už spolu nezahrajú: Oznamili svoj rozpad

Známa česká hudobná skupina sa rozhodla ukončiť svoje pôsobenie v pôvodnej zostave.

slovakia

left justify in out

Kapelu Chinaski sa rozhodli opustiť štyria členovia - trubkár Petr Kužvart, saxofonista Štěpán Škoch, basgitarista Ondřej Škoch a bubeník Ota Petřina. Zostávajúci dvaja hudobníci Michal Malátný a gitarista František Táborský preto odohrajú všetky dohodnuté akcie do konca roka sami.

 

„Nerozchádzame sa v zlom. Len sme si uvedomili, že teraz potrebujeme robiť kapelu inak a chceme to skúsiť zažiť ešte raz s novými ľuďmi. (...) To neznamená, že by sme menili štýl alebo vás pripravili o vaše obľúbené pesničky,“ oznámili na svojej facebookovej stránke.

 

Od 1. januára 2018 začína kapela v inej podobe. Pribudne nový bubeník, basgitarista a klavirista. Ešte nie sú pevne rozhodnutí, či budú naďalej využívať aj dychové hudobné nástroje. Majú však jasno v tom, akým smerom by sa radi uberali.

 

Na jar budúceho roka nová zostava Chinaski pripravuje turné, počas ktorého sa predstaví vo svojom „novom šate“.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies