Členovia exekutívy FIFA žiadajú zvolanie zasadnutia

NETKY.SK • 9 Október 2015, 09:38 • 2 min
Členovia exekutívy FIFA žiadajú zvolanie zasadnutia

ZÜRICH - Viceprezident Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) šejk Salman Bin Ibrahim Al Chalífa písomne vyzval zastupujúceho lídra organizácie Issu Hayatoua na zvolanie mimoriadneho zasadnutia výkonného výboru.

slovakia

left justify in out

"Za týchto výnimočných okolností sa potrebujeme stretnúť. Iba spoločne môžeme prekonať toto náročné obdobie," povedal Bahrajnčan, ktorý stojí na čele Ázijskej futbalovej konfederácie. K jeho apelu sa pridal aj šéf Futbalovej federácie USA Sunil

 

Vo štvrtok etická komisia FIFA postavila na 90 dní mimo výkon funkcií dosluhujúceho prezidenta Seppa Blattera aj najväčšieho favorita nadchádzajúcich mimoriadnych volieb Michela Platiniho. Dôvodom je, že oboch funkcionárov vyšetruje švajčiarska generálna prokuratúra pre podozrenia z viacerých podvodov.

 

Kamerunčan Hayatou automaticky prevzal agendu po Blatterovi ako najdlhšie slúžiaci člen exekutívy, zavrhol však možnosť trvalého pôsobenia v úrade.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies