Členovia americkej hip-hopovej skupiny Migos čelia žalobe

NETKY.SK • 26 Február 2017, 15:37 • 2 min
Členovia americkej hip-hopovej skupiny Migos čelia žalobe

BRATISLAVA - Členovia americkej hip-hopovej skupiny Migos čelia žalobe za krádež oblečenia a slnečných okuliarov v celkovej hodnote takmer 20-tisíc dolárov (v prepočte približne 19-tisíc eur), ktoré údajne nevrátili po nakrútení videoklipu.

slovakia

left justify in out

Rapperi vlani v kalifornskom Encine nakrúcali so speváčkou Niykee Heaton klip k jej skladbe Bad Intentions, pričom v ňom mali na sebe oblečené tri dizajnérske tričká za 18 138 dolárov a dvoje okuliare za 700 dolárov. Veci patrili stylistovi Marcusovi Clarkovi, ktorý sa ich opakovane snažil získať späť. Keď sa mu to však nepodarilo, rozhodol sa rapperov zažalovať, pričom požaduje odškodné milión dolárov (zhruba 943-tisíc eur).

Formácia Migos vznikla v roku 2009 v Atlante a tvoria ju Quavo, Takeoff a Offset, pričom prvý a druhý menovaní sú strýko a synovec, zatiaľ čo Offset a Quavo sú bratranci. Debutový album Yung Rich Nation uviedli na trh v júli 2015, o rok neskôr ponúkli EP nahrávku s názvom 3 Way a tento rok v januári vydali druhú štúdiovku Culture, s ktorou dobyli americký rebríček Billboard 200. Okrem toho majú na konte aj viacero mixtapeov. Ich najznámejšími skladbami sú Versace, Fight Night a Bad And Boujee.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona