Členovia a sympatizanti strany SDKÚ-DS vystúpia na Kráľovu hoľu

NETKY.SK • 5 September 2014, 12:57 • 2 min
Členovia a sympatizanti strany SDKÚ-DS vystúpia na Kráľovu hoľu

BRATISLAVA - Po ôsmy raz vystúpia členovia a sympatizanti SDKÚ-DS na Kráľovu hoľu. Ako povedal dnes pre agentúru SITA predseda poslaneckého klubu strany v parlamente Ľudovít Kaník, Kráľova hoľa je symbol.

slovakia

left justify in out

„Je to kopec, ktorý pozná každý Slovák. Je o ňom veľmi krásna a asi najobľúbenejšia slovenská pieseň. Pre nás je to tradícia. Ide o ôsmy ročník,“ povedal s tým, že na výstupe sa stretávajú nielen členovia a priaznivci SDKÚ-DS, ale aj iní ľudia. „Je to príležitosť na neformálne rozhovory. Môžeme si zaspievať. Posilniť sa nápojmi a jedlom,“ uviedol.

 

Pred rokom na vrchole Kráľovej hole predstavitelia SDKÚ-DS zasadili borovicu sosnu. „Som zvedavý ako prežila, či sa jej darí. Zasadením stromu sme naplnili reálnym obsahom pieseň na Kráľovej holi stojí strom zelený,“ povedal Kaník. Štart túry je zo Šumiaca. Výstup zo Šumiaca trvá približne tri hodiny. Kráľova hoľa je najvyšší vrchol východnej časti Nízkych Tatier. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies