Člena tímu raperky Nicki Minaj vo Philadelphii zabili a druhého pobodali

NETKY.SK • 19 Február 2015, 11:06 • 2 min
Člena tímu raperky Nicki Minaj vo Philadelphii zabili a druhého pobodali

WASHINGTON - Jedného člena tímu americkej raperky Nicky Minaj na turné v stredu večer pobodali na smrť a ďalšieho vážne zranili pri incidente pred barom vo Philadelphii. Informovali dnes polícia a hudobníčka.

slovakia

left justify in out

Agentúra Reuters citovala tamojšiu políciu, ktorá uviedla, že obeťami viacnásobného bodnutia pred barom a grilom Che' sa v stredu v skorých ranných hodinách stali 29-ročný Devom Pickett a nemenovaný 27-ročný muž.

 

Ešte pred príchodom polície odviezli oboch mužov súkromným autom do nemocnice, kde Pickett zraneniam podľahol, povedala polícia. Druhý zranený je v kritickom stave, má bodné zranenia v ruke a boku trupu. Nicky Minaj na Twitteri napísala, že oba muži boli v meste už dva dni, skúšali na jej nadchádzajúce turné.

 

"Ďalší nezmyselný násilný čin, ktorý vzal život skvelému chlapovi. Aké smutné," uviedla na svojej stránke na Instagrame, kde umiestnila aj snímku oboch obetí.

 

Turné Nicky Minaj by sa podľa jej webovej stránky malo začať v marci v Európe. Je známa viacerými hitmi ako je napríklad pesnička Anaconda či Bang Bang.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies