Člen Československého leva Roman Volák sa predstaví na Cancún Challenge 2016 v Mexiku

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 15:45 • 2 min
Člen Československého leva Roman Volák sa predstaví na Cancún Challenge 2016 v Mexiku

CANCÚN - Slovenský reprezentant v karate Roman Volák sa už o niekoľko dní zúčastní na jednom z najväčších turnajov v bojových umeniach v strednej Amerike. Na podujatí Cancún Challenge 2016 v Mexiku sa predstaví vo viacerých kategóriách. Momentálne sa už pripravuje priamo v dejisku.

slovakia

left justify in out

"Priletel som do Cancúnu dva týždne pred začatím súťaže. Potreboval som zrelaxovať a načerpať energiu. Samozrejme, pokračujem v tréningu. Preferujem ranné cvičenie pri východe slnka. Aj keby som chcel, neviem spať dlhšie ako do piatej hodiny rannej," informoval Volák z Mexika.

 

Iba deň pred štartom súťaže bude mať 39 rokov. "Ani ich teda nebudem môcť oslavovať, napriek tomu sa ohromne teším. Budem štartovať hneď v niekoľkých kategóriách. Z úpolových disciplín to je full-contact karate a svoje 'srandičky' predvediem v kategóriách Extreme Weapons a Traditional Weapons. Nebude to vôbec ľahké, táto kombinácia je pre mňa stále ťažká. Verím, že sa nezraním a budem môcť zo seba vydať sto percent výkonu," dodal mnohonásobný majster sveta vo viacerých bojových umeniach a športoch.

 

Roman Volák je aj členom elitného klubu Československý lev Oklamčák show Sport Teamu. Na videu si môžete pozrieť jeho prijateie za člena "levov":

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona