Člen Československého leva a bývalý futbalový reprezentant Július Šimon do štruktúr klubu zo Zimbabwe

NETKY.SK • 21 September 2016, 12:35 • 2 min
Člen Československého leva a bývalý futbalový reprezentant Július Šimon do štruktúr klubu zo Zimbabwe

BULAWAYO - Člen Československého leva - Oklamčák Show Sport Teamu a bývalý slovenský futbalový reprezentant Július Šimon bude vo svojej funkcionárskej kariére pokračovať ako technický riaditeľ klubu Talen Vision z Bulawayo, účastníka regionálnej súťaže v Zimbabwe. Informuje o tom web chronicle.co.zw s dôvetkom, že 51-ročný lučenecký rodák Šimon (nar. 19. júla 1965) bude zároveň zodpovedný za vedenie A-tímu.

slovakia

left justify in out

"Šimona sme angažovali preto, aby sme do našej hry dostali nový rozmer. Nekončíme spoluprácu s našimi trénermi, len chceme, aby sa od neho učili a zlepšovali sa. S prácou v klube začne, keď dostane pracovné povolenie. Veríme, že to bude čoskoro," skonštatoval prezident Talen Vision Otrick Siziba.

Niekdajší stredopoliar Dunajskej Stredy, Košíc, Trnavy, Austrie Viedeň, Artmedie Petržalka či Senca Július Šimon hrával za SR v rokoch 1995 - 1997; pripísal si 24 reprezentačných štartov, v ktorých dosiahol 6 gólov. V roku 1996 obsadil 3. miesto v ankete o najlepšieho futbalistu SR, prekonali ho len víťaz Dušan Tittel a Peter Dubovský. Šimon je zároveň aj členom elitného tímu Československého leva - OSST, ktorý združuje významné slovenské osobnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona