Clément pokračuje ako kapitán Francúzov

NETKY.SK • 1 December 2014, 12:42 • 2 min
Clément pokračuje ako kapitán Francúzov

PARÍŽ - Arnaud Clément bude kapitánom francúzskej reprezentácie tenistov v Davisovom pohári družstiev mužov aj v sezóne 2015. O takejto dohode referuje denník Le Parisien, šéf realizačného štábu údajne mal jednomyseľnú podporu hráčov.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný niekdajší člen Top 10 Clément čelil kritike po nedávnom finále Davis Cupu na antuke v Lille proti Švajčiarom (1:3) najmä za postavenie zdravotne otázneho Jo-Wilfrieda Tsongu. Už vtedy sa ho verejne zastal prezident národnej federácie FFT Jean Gachassin. 

 

Finalista melbournských grandslamových Australian Open 2001 Clément má za sebou dve sezóny na lavičke. Funkciu prevzal od Guya Forgeta. Francúzi vstúpia do sezóny 2015 v Nemecku, dejisko ani povrch zatiaľ nie sú známe. Na jubilejnú desiatu "šalátovú misu" čakajú od roku 2001, odvtedy tri razy neuspeli vo finále (2002, 2010, 2014). 

 

Koncom minulého týždňa sa v rozhovore pre Infosport ponúkol do predmetnej funkcie Yannick Noah: "Ak ma všetci hráči oslovia, zoberiem to." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies