Cléber už trénuje, so Senicou si trúfa na 20 minút

NETKY.SK • 28 Október 2015, 12:56 • 2 min
Cléber už trénuje, so Senicou si trúfa na 20 minút

TRNAVA - Futbalový ofenzívny stredopoliar v službách Trnavy Cléber Nascimento sa po tri a pol mesiaci vrátil do tréningového procesu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný Brazílčan hral naposledy 9. júla, v 10. min odvetného súboja 1. predkola Európskej ligy proti Olimpicu Sarajevo musel striedať po zlomenine kosti v členkovom kĺbe. "Viac ako týždeň už trénujem s tímom, postupne zaberám stále viac. Verím, že do dvoch týždňov budem stopercentne pripravený odohrať celých deväťdesiat minút," povedal Cléber pre oficiálnu stránku Trnavy.


Bývalý hráč Nitry bol počas zranenia tri týždne v rodnej krajine, kde absolvoval aj rehabilitačné procedúry. "Cítim už silu v nohách. Mám ešte trochu obavy o členok, v najbližšom zápase by som však bol rád na súpiske. Trúfol by som si na dvadsať minút, je to na trénerovi. Cítim sa dobre, ale tréning a zápas sú dve odlišné veci," pokračoval Cléber.


Trnava v sobotu 31. októbra privíta Senicu o 17.00 h a bude sa usilovať o predĺženie päťzápasovej víťaznej ligovej série. "Senica je ťažký súper. Príde na nový štadión a bude sa chcieť ukázať v dobrom futbalovom svetle. My však máme dobrý tím, ťaháme víťaznú sériu, verím, že potvrdíme formu," dodal Cléber. Spartaku bude v predmetnom dueli chýbať stopér Boris Godál pre svalové problémy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona