Cléber stále v Nitre, Petráni si nemyslí, že odíde

NETKY.SK • 4 Február 2014, 15:11 • 2 min
Cléber stále v Nitre, Petráni si nemyslí, že odíde

BRATISLAVA - Brazílsky futbalista Cléber Silva Nascimento naďalej pokračuje v zimnej príprave svojho slovenského klubového zamestnávateľa FC Nitra.

slovakia

left justify in out

V prípade 27-ročnej opory a najlepšieho jesenného strelca spod Zobora (5 gólov) rezonoval interes úradujúceho majstra ŠK Slovan Bratislava, ktorý je po 19 odohraných kolách aj lídrom tohto ročníka Corgoň ligy. "Ja postoj Slovana nekomentujem. Keby mali eminentný záujem, už by to riešili. Preto si nemyslím, že sa niečo zmení. Cléber je v Nitre a má tu platnú zmluvu," citoval portál nitra.sme.sk slová generálneho manažéra FC Nitra Jozefa Petrániho.

Pod Zoborom sa na konci minulého týždňa objavili dvaja mladí Afričania, ale J. Petráni ich prítomnosť nevníma ako veľkú udalosť. Podľa slov generálneho manažéra je málo pravdepodobné, že by sa o nich dalo hovoriť ako o možných posilách nitrianskeho mužstva. 

Z novicov pokračujú na skúške Lukáš Herák a Rastislav Bakala, kým Samuel Čentéš už opustil nitriansku kabínu. V najbližších dňoch sa má vyjadriť útočník Matúš Mikuš, či po návrate z Rakúska chce zostať pod Zoborom. Talentovaný brankár Matej Dovičovič, ktorý bol v decembri spolu s Nikolasom Špalekom na "próbe" v SC Bastia, nebude účinkovať v tomto francúzskom prvoligovom mužstve. "Matej je naším hráčom ako amatér bez profesionálnej zmluvy. Bastia ho chcela, ale nás nikto neoslovil. Ku konkrétnym rokovaniam vôbec neprišlo," vysvetlil Jozef Petráni a dodal: "Tento týždeň bude dosť dôležitý v otázke skladby kádra." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies