Claudia, Ricco a Kali pripravujú nové videoklipy a albumy

NETKY.SK • 7 Január 2016, 15:56 • 2 min
Claudia, Ricco a Kali pripravujú nové videoklipy a albumy

BRATISLAVA - Slovenskí speváci Ricco a Claudia a rapper Kali chystajú novinky, ktoré by mali už čoskoro uzrieť svetlo sveta.

slovakia

left justify in out

„Ricco s Claudiou a Kali už onedlho potešia fanúšikov novými videoklipmi, Kali príde s klipmi k pesničkám Veľa slov a Zlý príklad, prvý z nich by mal vyjsť už o desať dní. Okrem toho sa fanúšikovia môžu čoskoro tešiť aj na nový klip Ricca a Claudie k ich podľa mňa zatiaľ najväčšiemu hitu,“ prezradil v rozhovore pre agentúru SITA manažér trojice interpretov Miroslav Čimo. Ako ďalej naznačil, vydavateľstvo Kali Records tento rok plánuje vydať i dva nové albumy. „Kali má už hotový album Zlý príklad, ktorý by mal ísť von v marci. Myslím, že ide o Kaliho dosiaľ najlepší hudobný počin. A Claudia pripravuje tiež nový sólový album, ten uzrie svetlo sveta niekedy pred letom, nemáme sa kam ponáhľať. Navyše len prednedávnom sme dali von klip k singlu Povedz mi,“ poznamenal.


Nakrúcanie zatiaľ posledného spoločného počinu si Claudia i Kali podľa vlastných slov dosýta užili. „Sú tam zaujímavé scény, v jednej sa napríklad kúpem v mlieku. Musím priznať, že som sa na chvíľu cítila ako Kleopatra,“ zasmiala sa atraktívna speváčka.

 


Skladba Povedz mi by sa mala podľa informácií agentúry SITA objaviť napokon na Kaliho pripravovanom albume. „Pôvodne sme ju chceli dať na Claudiin sólový album, no keďže zapadá do konceptu môjho albumu Zlý príklad, rozhodli sme sa, že ju dáme tam a s Claudiou nahráme na jej album ešte niečo iné,“ uviedol Kali. „Je to taká klasická rozchodová vec, len s tým, že sa v nej jedná o život hudobníka, rappera. Ľudia z nášho prostredia, ktorí sú verejnosti známi, bývajú často skúšaní, či ustoja vernosť v partnerskom vzťahu. A často sa stáva, že podľahnú niekomu inému,“ priblížil známy rapper.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona