Claude Julien: Musíme urobiť všetko pre siedmy zápas!

NETKY.SK • 24 Jún 2013, 11:43 • 2 min
Claude Julien: Musíme urobiť všetko pre siedmy zápas!

BOSTON - Pred pondelkovým šiestym zápasom finálovej série play-off zámorskej hokejovej NHL má tréner domáceho mužstva Boston Bruins jasno, čo je hlavnou úlohou jeho zverencov proti Chicagu.

slovakia

left justify in out

Iba triumfom pred vlastnými fanúšikmi v hale TD Garden by si Bruins vybojovali rozhodujúci siedmy duel. Chicago Blackhawks vedú po víkende na zápasy 3:2 a v prípade pondelkového úspechu môžu získať Stanleyho pohár. "Pred domácim duelom sú dve možnosti - víťazstvo alebo prehra. V podobnej situácii sme boli už v minulosti a úspešne sme sa s ňou popasovali. Teraz máme jasný cieľ - urobiť všetko pre to, aby sme si vybojovali siedmy zápas," povedal pre zámorské médiá Claude Julien.

Boston v roku 2011, v ktorom naposledy získal cenný Stanleyho pohár, prehrával vo finálovej sérii s Vancouverom 2:3 na zápasy. V domácom prostredí vyrovnal na 3:3 a prestížnu trofej si vybojoval na ľade kanadského súpera. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies