Clash Muay Thai: Slovensko vs Francúzsko

NETKY.SK • 7 Január 2014, 15:17 • 2 min
Clash Muay Thai: Slovensko vs Francúzsko

BRATISLAVA - Pre fanúšikov bojových športov sa Vianoce ešte neskončili. Už 25. januára bude bratislavská Hant Aréna hostiť prvý veľký galavečer roku 2014 pod názvom Clash Muay Thai. V zápasoch, podľa pravidiel thajského boxu a K-1, uvidíme slovenskú špičku proti bojovníkom z Francúzska.

slovakia

left justify in out

Slovenskí bojovníci si označenie "špička" naozaj zaslúžia, v roku 2013 to potvrdili kvalitnými výkonmi a ziskom cenných titulov. Lucia Krajčovič vybojovala v uplynulom roku Európsky titul asociácie WKF a Svetový titul WKU. Na konci roka potvrdila svoju kvalitu výhrou nad najlepšou bojovníčkou z Českej republiky, Alenou Holou.

Výborné výsledky predvádzal aj Vladimír Idrányi, ktorý v priebehu roka zdolával súperov v prestížnom ruskom turnaji Tatneft Cup. Cez tri vyraďovacie kolá sa dostal až do októbrového finále, ktoré vyhral na body nad kvalitným Marinusom Schoutenom z Holandska. Chýbať nebude ani náš najúspešnejší thajboxer, Vladimír Moravčík. V uplynulom roku sa prebojoval do finále bratislavského turnaja W5, kde mu celková výhra ušla len o vlások. Chuť si napravil doma, v Banskej Bystrici, ziskom Európskeho titulu asociácie WMC nad Marcom Piquém z Holandska.

Ďalší slovenskí bojovníci, Milan Páleš, Tomáš Šenkýr, Daniel Hromek, alebo Ivan Pavle, stabilne predvádzajú kvalitné výkony a sú zárukou skvelých zápasov. Diváci sa môžu tešiť na 12 zápasov, hlavne podľa pravidiel Muay Thai, ktoré doplnia zápasy K-1 a MMA. Galavečer sa bude konať v sobotu, 25. januára 2014 v bratislavskej Hant Aréne na Pasienkoch. Vstupenky je možné zakúpiť v predpredaji v sieti Ticketportal za 15 €. Viac info na www.fightnews.sk



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies