Clarkson opustil striedačku počas bitky, vynechá úvodných 10 zápasov sezóny

NETKY.SK • 24 September 2013, 10:44 • 2 min
Clarkson opustil striedačku počas bitky, vynechá úvodných 10 zápasov sezóny

TORONTO - Hokejista Toronta David Clarkson dostal od disciplinárky NHL dištanc na desať zápasov základnej časti po tom, čo v prípravnom zápase s Buffalom opustil striedačku a zapojil sa do šarvátky na ľade. V pondelok o tom informovala oficiálna webstránka zámorskej súťaže.

slovakia

left justify in out

Do hromadnej bitky sa zapojili všetci korčuliari, ktorí boli v danom momente na hracej ploche, ako i obaja brankári. Šarvátku odštartovali domáci kanonier Phil Kessel a útočník v drese hostí John Scott. Kessel namiesto pästí použil v súboji s vyhláseným bitkárom hokejku, ktorou sekol súpera a za pokus o zranenie protihráča mu teraz okrem trestu do konca stretnutia hrozí aj suspendácia. Disciplinárne konanie bolo naplánované na utorok.

Clarkson, ktorý bol najväčšou letnou posilou Maple Leafs, dostal za opustenie striedačky v prerušenej hre automatický desaťzápasový dištanc. Súťažnú premiéru v drese Toronta tak absolvuje najskôr až 25. októbra, keď kanadský klub narazí na Columbus. "Určite nie sme hrdí ani šťastní, ako to dopadlo. Myslím si, že David urobil chybu a teraz za ňu budeme platiť," uviedol na adresu Clarksona tréner Toronta Randy Carlyle.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies