Článok o Schumacherovi pobúril svet: Vraj je na mizine!

NETKY.SK • 15 Október 2015, 09:35 • 2 min
Článok o Schumacherovi pobúril svet: Vraj je na mizine!

CANBERRA - O Michaelovi Schumacherovi sa už popísalo všeličo. No tentokrát to nabralo vážne rozmery. Známa športová osobnosť je vraj pre zdĺhavú a drahú liečbu na mizine.

slovakia

left justify in out

Portál australianetworknews.com priniesol správu, kde sa uvádza, že Michael Shumacher je na mizine. Jeho majetok je vraj na nule a nie je isté či sa jeho zdravotný stav zlepšuje. Autor tohto článku sa odvoláva na informácie, ktoré uviedol portál Cristian Today. Ten tvrdí, že liečba Schumachera stojí týždenne 154-tisíc dolárov a že v jeho sídle v Glade sa denne pohybuje pätnásťčlenný tím zdravotníkov. Čo doteraz stálo známeho šampióna F1 pätnásť miliónov dolárov. Táto správa rozprúdila veľké diskusie na sociálnych sieťach. Ľudia reagujú na správu dosť pobúrene.

 

img

 

Portál australianetworknews.com uvádza, že rodina predala súkromné lietadlo a letovisko v Nórsku za 25 miliónov dolárov. Portál tvrdí, že jeho majetok sa odhaduje na 800 miliónov dolárov.

 

Michal Schumacher utrpel vážne zranenia hlavy a mozgu počas lyžovačky v Alpách. Na neupravenej zjazdovke stratil stabilitu a spadol hlavou na kameň. Po dvoch akútnych operáciách v nemocnici v Grenoble bol štyri týždne v umelom spánku. V polovici júna ho previezli na špecializovanú rehabilitačnú kliniku v Lausanne a následne o tri mesiace neskôr prepustili do domácej liečby.

 

Schumacher získal v kolotoči formuly 1 rekordných sedem titulov a vyhral spolu 91 pretekov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona