CL: Žilinskí hráči zaplatia fanúšikom klubové karty

NETKY.SK • 17 Október 2013, 14:39 • 2 min
CL: Žilinskí hráči zaplatia fanúšikom klubové karty

ŽILINA - K zaujímavému kroku sa rozhodli pristúpiť futbalisti A-tímu MŠK Žilina po výsledkovo nevydarených zápasoch v prebiehajúcej Corgoň lige 2013/2014. Všetkým novým záujemcom o klubovú kartu zaplatia registračný poplatok za jej vybavenie v hodnote 10 eur, v ktorej je aj lístok na najbližší zápas na domácom štadióne proti majstrovi Slovanu Bratislava vo štvrťfinále Slovnaft Cupu.

slovakia

left justify in out

"Táto akcia na získanie klubovej karty MŠK Žilina prebieha od utorka až do pondelka. Klubová karta MŠK Žilina bude novým záujemcom vydaná na základe scanu občianskeho preukazu, resp. pasu, adresy, čísla telefónu a emailu. O klubovú kartu môžu noví záujemcovia požiadať osobne na pokladni MŠK Žilina, kde si ju môžu hneď po registrácii prevziať, alebo mailom na adresu  klubkarta@mskzilina.sk. Žiadosť bude ihneď zadaná do procesu a po spracovaní sa ozve zodpovedný pracovník a dohodne prevzatie karty, aj lístka na zápas MŠK Žilina - ŠK Slovan Bratislava," uvádza sa správe na klubovom webe "šošonov".

Spoločne s touto akciou prebehne aj akcia pre deti zo základných škôl. Lístok pre deti základných škôl, ktoré prichádzajú organizovane na stretnutie stojí 1 euro a aj v tomto prípade cenu za vstupenky pre takéto skupiny zaplatia hráči MŠK Žilina. "Cítime zodpovednosť za posledné nevydarené výsledky a takýmto spôsobom chceme vyslať impulz divákom, že potrebujeme ich podporu, aj keď sa nám výsledkovo nedarí. Chceme, aby ľudia mali klubovú kartu, ktorá im umožní kupovať si zľavnené lístky aj na ďalšie stretnutia, či už v lige, alebo pohári. Toto rozhodnutie je tímové a my sme ho podporili. Tak isto budeme radi, ak na zápas  prídu aj organizované skupiny zo základných škôl, ktorým vstupenky tak isto zaplatia hráči," povedal Adrián Guľa, tréner momentálne deviateho tímu CL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies