CL: Vyskočil predĺžil o rok zmluvu so Spartakom Trnava

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 16:40 • 2 min
CL: Vyskočil predĺžil o rok zmluvu so Spartakom Trnava

TRNAVA - Český futbalista Martin Vyskočil bude obliekať dres Spartaka Trnava aj v nasledujúcej sezóne. Tridsaťjedenročný útočník sa s vedením tretieho tímu Corgoň ligy dohodol na predĺžení kontraktu o jeden rok. Informovala o tom oficiálna stránka Spartaka.

slovakia

left justify in out

"Počas celej jari ukazoval dobrú výkonnosť, tréner Juraj Jarábek s ním bol spokojný. Rozhodli sme sa pre predĺženie spolupráce. Popri lige budeme hrať aj európsky pohár, na čo potrebujeme kvalitný a konkurencieschopný káder. Teší nás, že Martin ponuku prijal," povedal generálny manažér Spartaka Dušan Keketi starší.
     

"Počas jari som cítil, že o moje služby je v Trnave záujem. Teším sa, že sme sa dohodli a aj v novom ročníku budem hráčom Spartaka. Mal som aj iné ponuky, rozoberať to však nebudem. Mojím cieľom je, aby Spartak stúpal v tabuľke. Verím, že si ako hráč užijem aj nový štadión, ktorý tu bude stáť," vyjadril sa Vyskočil, ktorý počas jesene odišiel na hosťovanie do Českých Budějovíc za trénerom Pavlom Hoftychom. Do Trnavy sa vrátil počas zimnej prestávky. Celkovo za červeno-čiernych odohral v aktuálnom ročníku 19 ligových zápasov (celkovo 1011 minút) a strelil tri góly.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies