CL: Vylúčený Erik Sabo verí, že zostane bez trestu

NETKY.SK • 11 November 2013, 15:57 • 2 min
CL: Vylúčený Erik Sabo verí, že zostane bez trestu

TRNAVA - Slovenský futbalista a hráč FC Spartak Trnava Erik Sabo dostal v doterajšej seniorskej kariére dve červené karty. Po tej druhej v poradí, ktorú videl v 84. min nedeľňajšieho duelu 17. kola Corgoň ligy v Žiline (výsledok 0:0) verí, že rovnako ako v prvom prípade "obíde" bez trestu.

slovakia

left justify in out

Stredopoliar "andelov" sa dostal v nedeľu do skrumáže, v ktorej okrem neho figuroval aj jeho trnavský spoluhráč Marek Janečka a Žilinčan Michal Škvarka, a po neprehľadnej situácii mu hlavný rozhodca Patrik Hrčka na prekvapenie všetkých ukázal červenú kartu. "Škvarka si pred šestnástkou hodil loptu medzi nás. Marek urobil šmýkačku, no vzápätí stiahol nohy a súperov stredopoliar cez neho šikovne preletel. Ani to však nebol zákrok na červenú kartu. Keď ju navyše arbiter ukázal mne, čo som v tom súboji vlastne ani nebol, zostal som v nemom úžase," citoval portál corgonliga.sk slová Erika Saba, ktorý dúfa, že po vzhliadnutí videozáznamu prehodnotia kompetentní jeho vylúčenie.

Premiérovú červenú kartu zažil 21-ročný Sabo (nar. 22. novembra 1991) ešte ako hráč Myjavy, zhodou okolností tiež na trávniku Žiliny. "Obdržal som ju po druhej žltej karte, ktorú som dostal za údajné filmovanie. Lenže vtedy som nemusel nútene pauzovať ani jeden zápas. Disciplinárna komisia SFZ usúdila, že žilinský brankár Dúbravka ma naozaj fauloval a kartu som dostal neoprávnene," skonštatoval Erik Sabo, ktorý obdobný verdikt "disciplinárky" očakáva aj v spomenutom nedeľňajšom prípade.

Po bezgólovej remíze pod Dubňom patrí Spartaku Trnava v corgoňligovej tabuľke 8. priečka s 24 bodmi, na lídra ŠK Slovan Bratislava majú dvanásťbodový odstup. So súčasným postavením nevládne spokojnosť v slovenskom Ríme. "To veru nie. Chceli sme a chceme sa pohybovať minimálne v hornej polovici tabuľky. Bodové rozdiely však nie sú veľké. Ak zvládneme dva zostávajúce zápasy so Zlatými Moravcami a v Banskej Bystrici, môžeme byť po jeseni na štvrtom-piatom mieste," poznamenal Erik Sabo a s optimizmom dodal: "Pred nedeľňajším duelom sme si dali za cieľ získať do konca jesennej časti spolu sedem bodov. V Žiline sme uchmatli jeden, a tak je každému jasné, aký je náš bodový plán pred dvoma zostávajúcimi stretnutiami."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies