CL: Vittek sa teší na premiéru v domácom prostredí

NETKY.SK • 17 September 2013, 15:54 • 2 min
CL: Vittek sa teší na premiéru v domácom prostredí

BRATISLAVA - Slovenský futbalista Róbert Vittek, ktorý sa po desiatich rokoch v zahraničí vrátil domov a opäť si obliekol dres Slovana Bratislava, sa premiérovo predstaví za "belasých" v domácom prostredí. Stane sa tak v stredajšom dueli 10. kola Corgoň ligy na Pasienkoch proti FC Nitra, výkop je o 18.00 h.

slovakia

left justify in out

"Teším sa na prvý zápas pred domácim publikom. Spolu s chalanmi určite urobíme všetko, aby sme zvíťazili a potešili našich priaznivcov," citoval klubový web ŠK Slovan slová 31-ročného "navrátilca", ktorý v uplynulom kole prispel jedným gólom k sobotňajšiemu víťazstvu "belasých" v Banskej Bystrici proti Dukle (4:2). S 23 presnými zásahmi najlepší strelec reprezentácie SR v histórii Vittek po ukončení rozcvičky pred zápasom s Nitrou vykopne medzi fanúšikov tri futbalové lopty, na ktorých bude jeho podpis.

ŠK Slovan Bratislava figuruje po 9. kole na čele corgoňligovej tabuľky s 19 bodmi, lepším skóre pred Spartakom Myjava. Po odvolaní trénera Samuela Slováka (prehra v Trenčíne 2:4 v 3. kole Corgoň ligy) sa ku kormidlu dostala zohraná dvojica Jozef Valovič - Dušan Galis, ktorá "vytiahla" tím až na pozídiu lídra. Spomenuté skúsené duo na lavičke "belasých" priviedlo hráčov k piatim víťazstvám z poltucta ligových duelov (skóre 15:6). Bratislavský tím chce naďalej pokračovať v nastúpenom trende. "Sme radi, že v lige sa nám aktuálne darí. To je však len začiatok. Prišiel k nám Vittek a ten bude určite prínosom do ofenzívy. Som presvedčený, že vďaka Robovi rastie sila Slovana. ´Viťo´ bude strieľať góly spôsobom, akým sme boli u neho zvyknutí,“ poznamenal Dušan Galis, ktorý vystupuje v úlohe poradcu realizačného tímu s rozšírenými kompetenciami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona