CL: V Trnave tretí kapitán, Jarábek prosí fanúšikov

NETKY.SK • 30 Október 2013, 10:55 • 2 min
CL: V Trnave tretí kapitán, Jarábek prosí fanúšikov

BRATISLAVA - V tábore futbalistov Spartaka Trnava na čele s trénerom Jurajom Jarábkom zavládla spokojnosť po minulotýždňovom víťazstve v Košiciach (3:1).

slovakia

left justify in out

V Corgoň lige patrí "andelom" v súčasnosti 6. miesto, svoje postavenie by chceli zlepšiť a dostať sa vyššie. Na momentálne druhý tím v poradí MFK Ružomberok majú päťbodový odstup. Práve hráčov spod Čebraťa, ktorí sa postarali v ostatných dvoch ligových vystúpeniach o plný bodový zisk mužstva (v Banskej Bystrici 1:0 a naposledy doma s Nitrou 4:0, pozn.), privítajú "spartakovci" v sobotňajšom súboji 16. kola najvyššej slovenskej súťaže. Trnava a Ružomberok si zmerajú sily až tri razy za dva týždne: pred ôsmimi dňami 22. 10. podľahol Spartak doma svojmu protivníkovi 1:3 vo štvrťfinále Slovnaft Cupu, odvetný duel tejto slovenskej pohárovej súťaže bude 5. novembra na ružomberskej pôde.

"Náš najbližší súper je jednoznačne v laufe. Ich útočník Miloš Lačný nám v Slovnaft Cupe dal dva góly, teraz strelil v lige hetrik Nitre. Sila Ružomberka rastie," citovala oficiálna stránka trnavského klubu slová kouča Juraja Jarábka, ktorý ďalej poznamenal: "Chcem poprosiť fanúšikov, aby nám zostali verní a mysleli pozitívne. Mužstvo je tri mesiace pokope, budovanie tímu chce svoj čas. Verím, že proti Ružomberku odvedieme dobrý výkon s pozitívnym výsledkovým koncom." 

Zaujímavé je, že kapitánsku pásku v drese Spartaka mali v ostatnom období až traja hráči. Dôveru dostali postupne Roman Procházka, Marek Janečka a Jozef Adámik. Posledne menovaný 28-ročný stopér viedol tím z tejto pozície v Košiciach. "Procházka veľmi chce, je to snaživý futbalista a výborný chlapec. Tých povinností kapitána však asi bolo na Romana priveľa. Pásku sme v pohári zverili Janečkovi, s Ružomberkom však bol v podstate v troch góloch. S Marekom to asi tiež zamávalo. Je to zodpovedná funkcia, tak sme pásku posunuli Jožkovi Adámikovi, ktorý už vykonával funkciu predtým v Banskej Bystrici a zvolila si ho kabína. Snáď bude i naďalej víťazným kapitánom," vyjadril sa na túto tému pre klubový web trnavský kormidelník Juraj Jarábek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona