CL: Trnava na jar prvýkrát víťazne

NETKY.SK • 25 Marec 2014, 08:00 • 2 min
CL: Trnava na jar prvýkrát víťazne

SENICA - Futbalisti FC Spartak Trnava zvíťazili v pondelkovom stretnutí 23. kola Corgoň ligy na ihrisku FK Senica 1:0. Zverenci Juraja Jarábka dosiahli v jarnej časti najvyššej slovenskej súťaže svoje prvé víťazstvo, doteraz mali na konte len bod za domácu remízu s Nitranmi.

slovakia

left justify in out

O jediný gól duelu na Záhorí sa postaral krátko pred koncom prvého polčasu stredopoliar Erik Sabo. Seničania si pripísali prvý neúspech pod vedením Pavla Hapala. Pri premiére českého trénera na ich lavičke zvíťazili 15. marca doma nad FC Nitra 2:1. 

Futbal - Corgoň liga 2013/2014 - 23. kolo - pondelok: 

FK Senica - FC Spartak Trnava 0:1 (0:1) 
Gól: 40. E. Sabo, ŽK: 37. Kalabiška, 75. Gava - 9. Habánek, 13. Martin Tóth, 33. E. Sabo, 75. M. Vyskočil, ČK: 70. Martin Tóth (Trnava) za faul po druhej ŽK, rozhodovali: Chmura - Jenčura, Borsányi, 3358 divákov 

Zostavy: 
Senica: Šulla - Chvátal, P. Pavlík, Vitor Gava, Slinkin - Kóňa - M. Jirásek, L. Opiela (75. Kosorin), Hiago (59. M. Ferenčík), Kalabiška - Sebastián Sosa (68. Irobiso) 
Trnava: Rusov - Habánek, P. Čarnota, Martin Tóth, Grabež - K. Kuzma (70. Kuračka) - Schranz, R. Procházka, Vlasko (82. Hodek), E. Sabo - M. Vyskočil (75. Janečka) 

Hlasy: 
Pavel Hapal (tréner Senice): "Nie som spokojný s výsledkom, i keď si myslím, že sme neodohrali úplne zlé stretnutie. Bola z nás cítiť veľká nervozita. Veľmi sme chceli. Chýbala nám kvalita v posledných dvadsiatich metroch pred bránkou. V prvej polovici sme prakticky bránku súpera ani neohrozili. V druhej polovici sme mohli otočiť skóre, šance sme mali. Gól visel na vlásku. Možno ak by sa nám podarilo vyrovnať, zápas by sme ešte zvládli. Pokiaľ ide o bojovnosť a nasadenie, hráčom nemám čo vytknúť. Bohužiaľ, futbal sa hrá na góly." 

Juraj Jarábek (tréner Trnavy): "Tešili sme sa do Senice. Je to krajské derby a majú pekný štadión. Chceli sme uspieť a chytiť sa, čo sa nám i podarilo. Chlapci podali obetavý výkon. Pokiaľ ide o futbalovú krásu, veľa sme toho neukázali. Ujali sme sa vedenia a keď sme hrali o jedného menej, už sme to ukopali. S víťazstvom som spokojný." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona