CL: Trnava bez Janečku a Grabeža v Dunajskej Strede

NETKY.SK • 17 September 2013, 12:34 • 2 min
CL: Trnava bez Janečku a Grabeža v Dunajskej Strede

TRNAVA - Tréner futbalistov Spartaka Trnava Juraj Jarábek nemôže v utorkovom dueli 10. kola Corgoň ligy v Dunajskej Strede rátať so službami dvoch obrancov zo základnej zostavy.

slovakia

left justify in out

V piatkovom víťaznom zápase 9. kola najvyššej slovenskej súťaže v Nitre (1:0) videl 30-ročný Marek Janečka žltú kartu, štvrtú v tomto ročníku - a od disciplinárnej komisie SFZ následne dostal dištanc na jedno súťažné stretnutie. V spomenutom zápase pod Zoborom musel pre zranenie už po dvanástich minútach nútene opustiť ihrisko srbský legionár Srdjan Grabež. "Dostal som silného ´koňara´ do oblasti nad kolenom. Podstupujem terapiu, boľavé miesto ľadujem. Do utorkového zápasu proti Dunajskej Strede ešte určite nebudem fit," citovala oficiálna stránka Spartaka Trnava slová 22-ročného ľavého beka "andelov."

Spomenutý duel na Žitnom ostrove má výkop 17. septembra o 16.00 h, hlavným arbitrom je Vnuk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies