Trenčín rozdrvil nováčika z Dunajskej Stredy rozdielom dvoch tried 6:0

NETKY.SK • 12 August 2013, 07:00 • 2 min
Trenčín rozdrvil nováčika z Dunajskej Stredy rozdielom dvoch tried 6:0

TRENČÍN - Zlomový okamih duelu prišiel už v 9. min - Adiho sólo zastavil nedovolene v pokutovom území hosťujúci brankár Belic, za čo videl červenú kartu a domáci Štefánik z 11 m otvoril skóre. Vzápätí Mondekova delovka spoza šestnástky pristála až v sieti a po necelej štvrťhodine viedol Trenčín o dva góly.

slovakia

left justify in out

V 21. min Holúbek našiel pred bránkou voľného Adiho, ktorý nemal problém s gólom na 3:0. Striedajúci gólman hostí Fišan musel v hre pokračovať so zranením. Trenčania kombinačným futbalom bavili seba aj divákov, so súperom sa pohrávali ako mačka s myšou. V 31. min William hlavičkoval do žrde a vzápätí Adi zblízka strelou k žrdi zvýšil na 4:0. Hosťom sa príliš rýchlo rozsypala koncepcia hry a museli sa sústrediť hlavne na bránenie, napriek tomu skúšali aj protiútoky. V nadstavenom čase prvého polčasu si Adi perfektne spracoval prihrávku a z tesnej blízkosti skompletizoval hetrik. 

Druhý polčas sa už hral v pokojnom tempe za neustálej územnej prevahy Trenčína. V 64. min sa krátko po svojom príchode na ihrisko šikovne uvoľnil Van Kessel a jeho gólová strela po zemi prešla sieťou von z bránky. Do konca duelu už ďalšie góly nepadli a jednostranný duel sa dohral v úspornom režime. 

Góly: 21., 31. a 45.+ Fanendo Adi, 13. Štefánik (z pok. kopu), 14. Mondek, 64. Van Kessel, ČK: 9. Belic (Dunajská Streda) za faul v gólovej šanci, rozhodovali: Michlian - Brendza, Bednár, 3012 divákov 

Zostavy: 
Trenčín: Volešák - Čögley, Rodríguez da Silva, Kleščík, R. Mazáň - Bariš - Mondek, Štefánik (63. Hajradinovič), William, Holúbek (63. Van Kessel) - Fanendo Adi (70. Malec) 
Dunajská Streda: Belic - Adiaba (12. Fišan), Huber, Peter Majerník, Beňo - Velický - E. Ujlaky, I. Hodúr (34. M. Sedlák), Antunovič, Michal Gašparík - Obžera (83. Ben Nasra) 

Hlasy: 
Ľuboš Nosický (tréner Trenčína): "Odohrali sme vynikajúci prvý polčas, v ktorom sme ukázali dynamickú hru s množstvom gólových príležitostí. Z nich sa nám päť podarilo premeniť. Toto stretnutie bolo vyvrcholením až deväťzápasovej série počas uplynulých štyroch týždňov, v ktorých sme okrem ligy hrali aj európsku súťaž. Zostali sme stále koncentrovaní a odmenou pre nás bolo toto fantastické vysoké víťazstvo." 

Mikuláš Radványi (tréner Dunajskej Stredy): "To, na čo sme sa pripravovali, neplatilo už po desiatich minútach zápasu. Niektorí hráči situáciu takticky nezvládli, k tomu prišlo vylúčenie nášho brankára a navyše sa zranil aj náhradný gólman. Trenčín sa vďaka úvodným streleným gólom dokonale rozbehol, takže potom bolo ťažké niečo s tým urobiť. Hanbím sa za to, čo sme v tomto zápase predviedli na ihrisku. Musíme si to vydiskutovať v kabíne a čo najskôr zabudnúť na tento nepriaznivý výsledok. Taktiež ešte potrebujeme doplniť naše družstvo." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies