CL: Szarka má zákaz výkonu činnosti do rozhodnutia DK SFZ

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 18:27 • 2 min
CL: Szarka má zákaz výkonu činnosti do rozhodnutia DK SFZ

BRATISLAVA - Členovia disciplinárnej komisie Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) tento týždeň nevyriekli definitívny ortieľ v prípade útočníka FK DAC 1904 Dunajská Streda Ákosa Szarku, ktorý v sobotňajšom dueli 25. kola Corgoň ligy v Senici hrubým spôsobom fauloval Tomáša Kóňu, videl červenú kartu a špílmacher tímu zo Záhoria po zákroku utrpel zlomeninu ihlice a mal utrhnuté väzy v členku.

slovakia

left justify in out

"V prípade Ákosa Szarku, vylúčeného za surové kopnutie súpera zozadu s následkom zranenia a práceneschopnosti, disciplinárna komisia SFZ vydáva predbežné ochranné opatrenie - zákaz výkonu športovej činnosti hráča do rozhodnutia DK. Súčasne pozýva menovaného na svoje zasadnutie dňa 17. apríla o 15.00 h," uvádza sa v novej úradnej správe SFZ na margo 23-ročného útočníka zo Žitného ostrova. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona